rafis Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Witam, mam problem, a mianowicie cos piszczy w okolicach paska alternatora, tylko ze pasek wielorowkowy byl wymieniany i nic dalej piszczy, na zimnym te piszczenie jest bardzo glosne,a jak silnik sie nagrzeje to tylko przy dodawaniu gazu slychac pisk, a na postoju ustaje.co to moze byc?
grippen Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 a jak u ciebie z napinaczem stawiam że to jego przyczyna
ROBERT Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 napinacz lub łożysko alternatora ...
GRYFI Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 najłatwiej byłoby zdjąć pasek i posłuchać czy dalej piszczy. jak przestanie to wiesz gdzie szukać przyczyny
romek912 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Podczas pracy silnika naciśnij jakimś trzonkiem na napinacz . Mnie czeka wymiana i właśnie szukam jak się do tego zabrać.
ROBERT Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Podczas pracy silnika naciśnij jakimś trzonkiem na napinacz . Mnie czeka wymiana i właśnie szukam jak się do tego zabrać. luzujesz pasek odkręcasz trzy śrubki i już go masz w ręce ...
Rekomendowane odpowiedzi