Kowi87 Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 AWX mu wystarczy BRD na seryjnych gratach to przerost formy nad treścią, bedzie późno wstawać i tyle z jej pożytku, lepiej juz jakaś hybryde wsadzić, przynajmniej wczesniej sie obudzi a moce podobne uzyska
slepy Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 może nie poprzestanie na seryjnych gratach , wiesz że mocy zawsze mało
Kowi87 Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 może nie poprzestanie na seryjnych gratach , wiesz że mocy zawsze mało wiem ale z doświadczenia wiem że to drogi zabieg wsadzać cos na zapas
jozek726 Opublikowano 5 Października 2010 Autor Opublikowano 5 Października 2010 może nie poprzestanie na seryjnych gratach , wiesz że mocy zawsze mało wiem ale z doświadczenia wiem że to drogi zabieg wsadzać cos na zapas oj drogi AWX + program i taki wynik jak ma stanley by mi starczylo
slepy Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 kolejny popierdalacz bedzie podoba mi się ten twój Avancior , jak tam temat białej feli od Merca :gwizdanie:
jozek726 Opublikowano 5 Października 2010 Autor Opublikowano 5 Października 2010 kolejny popierdalacz bedzie podoba mi się ten twój Avancior , jak tam temat białej feli od Merca :gwizdanie: narazie wstrzymany temat, teraz na zime odpuszczam z felgami i zawiecha bo wiesz jak to jest zimą pójdę w program i troszkę Km i momentu zewnątrz mam plany na progi kompletne s4 i klapę tył USA ale to jest cud jak bym ją znalazł
Kowi87 Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 kolejny popierdalacz bedzie podoba mi się ten twój Avancior , jak tam temat białej feli od Merca :gwizdanie: narazie wstrzymany temat, teraz na zime odpuszczam z felgami i zawiecha bo wiesz jak to jest zimą pójdę w program i troszkę Km i momentu zewnątrz mam plany na progi kompletne s4 i klapę tył USA ale to jest cud jak bym ją znalazł klape to ciezko bedzie nawet bardzo, póki co widziałem tylko jedną na aucie :gwizdanie:
jozek726 Opublikowano 5 Października 2010 Autor Opublikowano 5 Października 2010 kolejny popierdalacz bedzie podoba mi się ten twój Avancior , jak tam temat białej feli od Merca :gwizdanie: narazie wstrzymany temat, teraz na zime odpuszczam z felgami i zawiecha bo wiesz jak to jest zimą pójdę w program i troszkę Km i momentu zewnątrz mam plany na progi kompletne s4 i klapę tył USA ale to jest cud jak bym ją znalazł klape to ciezko bedzie nawet bardzo, póki co widziałem tylko jedną na aucie :gwizdanie: wiem właśnie ze ciężko ale moze sie trafi
slepy Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Ostatnio to do sedana cieżko dorwać :gwizdanie:, Zastanawiam się czy samemu tego nie przyrezać
Reniu Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Mam wrażenie że klapa usa w avancie nie robi takiej roboty jak w sedanie
Iverson Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Mam wrażenie że klapa usa w avancie nie robi takiej roboty jak w sedanie true - dla mnie jest ona niezwykle paskudna :sick3:
slepy Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Mam wrażenie że klapa usa w avancie nie robi takiej roboty jak w sedanie Dobrze wyglada
Kowi87 Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Mam wrażenie że klapa usa w avancie nie robi takiej roboty jak w sedanie musi być kolor odpowiedni noi tablica rej w wymiarze US bo tak to kiszka :gwizdanie: noi nisko pownno być, w B6 ładnie wygląda
jozek726 Opublikowano 5 Października 2010 Autor Opublikowano 5 Października 2010 Mam wrażenie że klapa usa w avancie nie robi takiej roboty jak w sedanie musi być kolor odpowiedni noi tablica rej w wymiarze US bo tak to kiszka :gwizdanie: noi nisko pownno być, w B6 ładnie wygląda gleba i bablica US obowiązkowo a kolor?? moj chyba by nie był taki zły bo inaczej to szału nie ma zgadzam sie a wogóle z tą duża tablicą :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Październik 2010, 18:53_________________________________________________
Reniu Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 inaczej to będzie tak Z taką rejestracją jest mega kupa
jozek726 Opublikowano 5 Października 2010 Autor Opublikowano 5 Października 2010 inaczej to będzie tak widziałem na otomoto go szłu tak nie robi... :gwizdanie:
slepy Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 przy serii jest kopa, ale jak bedzie troszkę podrezane, gleba kółko, zdesio od s4
Rekomendowane odpowiedzi