Rafal1988Lodz Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Witam Wszystkich. Chcialbym przedstawic moje wozidelko. Audi A4 Avant 1.9 TDI 110KM Srebrny metalic. Kupiona 30.06.2009 w Holandii.Samochod bezwypadkowy procz malej rysy na tylnym zderzaku i boczku. Stan licznika po sprowadzeniu 172669. Stan dzisiejszy to 182451. Wyposazenie: Praktycznie full opcja bez skory i navi. -climatronic -welurowa tapierka -tempomat -glosniki bose system + radio alpine -2x el. szyby -el. lusterka -10 airbag -pelny fis -xenon chid Zdjecia przed modami: Wersja zimowa. W okresie zimowym przygotowywalem felgi do malowania: Efekt poczatkowy.Przy czyszczeniu felg przesiedzialem z 40h ale warto bylo.Troche papieru i wody i poszlo Efekt koncowy po pomalowaniu. Czas przygotowac autko do sezownu. Lekka polerka Teraz to co bylo w planach i je zrealizowalem to: -gwint -18 -malowanie zaciskow -sciema szyb Od kupna samochodu wymienilem: -Kompletny rozrzad wraz z pompa paliwa 2x paskami klinowymi -przednie galki -prawy przegub -wymiana marzet -wymiana oleju castrol 5w40 -wymiana filtru oleju op 525 -wymiana filtru paliwa pp 850 -wymiana filtru powietrza Man -wymiana filtru przeplywkowego k 1004 -Wszystkie plyny -Powymieniane reperaturki zacisku, zestawy naprawcze, wezyki przod i tyl -Nowe klocki Ate Power!! Efekt koncowy dzisiejszy: Piszcie co wam sie podoba co sie nie podoba, co byscie zmienili a co nie. Plany na przyszlosc: -w planach byly tez wymiana lampek soczewkowych na xenon trafily sie z allegdrogo w dobrej cenie prawie noweczki Jak juz sa xenoniki to trzeba kupic dobre zarniczki -wzmacniacz, tuba, lepsze glosniki wznacniacz sony jest, tuba rowniez, jeszcze glosniczki na wiosne hertz i bedzie jakos gralo. -chip -progi od s4 -zderzak przedni S4 do tego pare pierdolek -zderzak tylny S4 -Grill RS4 zamniennik Do czasu byl zamniennik ale w domu czeka juz noweczka ori RS4 -Wymiana przedniego zawieszenia MS (wahacze MS, drazki kierownicze lemforder Do pelnego pakietu S4 zewnatrz brakuje mi tylko -Listew na drzwi -spryskow do xenonow -halogenow Z halogenami dam sobie narazie spokoj ale listwy i spryski na dniach sie pojawia. Kilka fotek po zmianach optycznych: Na wiosne beda zakladane progi S4, listwy S4, Grill RS4, oraz spryski do xenonow. Dalsze plany to jakies mody z silnikiem -lepsza turbinka -kolektor wydechowy -usuniecie kata -wirus. Wiosenny update. Ukonczylem wlasnie pakiet S4, dołozylem ori grill RS4 oraz Bixenony. Na dniach wpana jeszcze koncoweczki
Rafal1988Lodz Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Nie wiem jak wstawic zdjecia zeby sie wyswietlaly od razu tutaj. Kod cos nie dziala podajcie mi jakis normalny.
aju Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 klikasz w guzik i wstawiasz obrazek patrzac zeby dwa razy nie bylo http
Rafal1988Lodz Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Juz zrobione. Oceniac
aju Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 felgi mi się nie widzą bo ten wzór pomniejsza je
jozek726 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 walni sobie kiere od eSki powiem Ci ze miałem kiedyś taką kiere w starym aucie i zmieniłem od eSki i nie chce innej znać, lepiej się w reku trzyma p.s AVANT rządzi :decayed:
jedrekx Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 ściągnij z grilla znaczek S-line bo w B5 nie było S-line'a
PABLO Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 walni sobie kiere od eSki powiem Ci ze miałem kiedyś taką kiere w starym aucie i zmieniłem od eSki i nie chce innej znać, lepiej się w reku trzyma p.s AVANT rządzi :decayed: Co do kiery to absolutnie się zgadzam A co do avanta to się absolutnie nie zgadzam
pablo_ua4 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 walni sobie kiere od eSki powiem Ci ze miałem kiedyś taką kiere w starym aucie i zmieniłem od eSki i nie chce innej znać, lepiej się w reku trzyma p.s AVANT rządzi :decayed: Co do kiery to absolutnie się zgadzam A co do avanta to się absolutnie nie zgadzam PABLO ma rację sedan górą
johnybravo Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 idziesz w dobrą stronę ooo i masz fajne radyjko jak sie nie myle to 9812 r to zmieniaj głośniki tylko idz wg zasady wygłuszanie itp
Rafal1988Lodz Opublikowano 24 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2010 idziesz w dobrą stronę ooo i masz fajne radyjko jak sie nie myle to 9812 r to zmieniaj głośniki tylko idz wg zasady wygłuszanie itp Wzmacniacz juz mam sony xm-4040 zlota kolekcja klasyk + tube basowa tylko skrzynke musze zmienic na mniejsza. A glosniki jakie polecacie takto zeby dobrze to dopasowac do calosci. oczywiscie 130.[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 18:54_________________________________________________odswiezam temacik Przez ostatni okres pozmienialem conieco w furce. Doszly zderzaki przod i tyl od S4 oraz grill RS4. Wymienilem kompletne zawieszenie na Master Sport oraz olej filtry. http://img839.imageshack.us/i/20101012259.jpg/ http://img683.imageshack.us/i/20101012265.jpg/ http://img824.imageshack.us/i/20101012262.jpg/ Plany na wiosne to progi od S4 i listwy oraz kiera 3ramienna. W srodku jak bedzie kasa to skora.
mrogal Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Plany na wiosne to progi od S4 i listwy oraz kiera 3ramienna. W srodku jak bedzie kasa to skora. felgi do niczego nie pasuja, aa i popraw zaslepki spryskow bo sa zle zalozone
Rafal1988Lodz Opublikowano 24 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2010 Juz sa dawno poprawione A co do felg to moze sie zmieni bo nikomu sie nie podobaja
rafalekx Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 felgi do niczego nie pasuja, aa i popraw zaslepki spryskow bo sa zle zalozone dobrze gada polać mu jeszcze fotele we wnętrzu zmień na kubły nadaje się
slepy Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 w czarnym te fele wyglądały znacznie lepiej :gwizdanie:, zajebiśćie wyglada zdesio od Eski w srebrnej budzie
Rafal1988Lodz Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Opublikowano 20 Marca 2011 lekki up na 1 stronie. zaslepki od spryskow juz poprawione zeby nie bylo tylko stare fotki. Na wiosne beda nowe.[br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 11:54_________________________________________________ Wiosenny update. Ukonczylem wlasnie pakiet S4, dołozylem ori grill RS4 oraz Bixenony. Na dniach wpana jeszcze koncoweczki Foto robilem na szybko. Lepsze porobie jak bedzie ladna pogoda i po wymianie koncowek. Ocenia.
A-rek Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 autko się zmieniło na duży plus, brawo ja bym do pełni szczęścia widział tu jeszcze niższe zawieszenie oraz czarną ramkę grilla :gwizdanie:
Rafal1988Lodz Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Opublikowano 20 Marca 2011 Nizej to nie bedzie problemu bo mam gwint ale czekam az chociaz troche polataja w miescie tych dziur. Plany na ten rok to jeszcze wywalenie kata wymiana szyby przod bo mam pekniecie od kamienia. W przyszlym roku cel 200 KM jesli sie da bo kase zaczne zbierac po wakacjach.
Rekomendowane odpowiedzi