Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Jaki Zakład w Trójmieście??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Może mi ktoś polecić dobry zaklad instalujacy LPG w trojmiescie??

Opublikowano

napisz do kolegi mateogda :)

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

JA zakladałem w Bolszewie w MAROL-GAZ,bardzo ładnie montuje instalacje,u mnie założył ze wcale jej nie ma widać mam zwykła instalacje pali ok.11l :hi:[br]Dopisany: 05 Luty 2008, 15:45 _________________________________________________zapomniałem numer do gazowca 692305266 :th:

Opublikowano

Witam!

Ja też zakładałem w bolszewie. Jestem bardzo zadowolony.

Polecam :th:

Opublikowano

Odgrzewacie kotleta sprzed półroku :blink: Po co? Artur już dawno jeździ z gazem!

• 6 lat później...
Opublikowano

Też zakładałem u Pana Marcina- mają dużo pracy, ale wykonują swoją pracę dokładnie i co najważniejsze przemyślanie- komp w miejscu komputera auta, przewody idą oryginalnymi wiązkami, wlew pełny we wlewie (nie ma pierr z wkręcaniem przedłużki, a teraz większość stacji LPG jak samoobsługowa więc o lakier się nie martwię jak to ktoś kiedyś napisał), wtryski Hany ładnie pod kolektorem jak najbliżej głowicy, wystrojone, spalanie 10-10,5 brak jakiegokolwiek odczuwalnego przejścia na gaz- może być odrobinę słabszy za to przy obrotach 3 tys. wzwyż silnik pracuje ciszej- ku mojemu zaskoczeniu. Obecnie za 100 zł- 400 km. Instalacja AEB z OBD, Hana, KME. Dodam tylko, że instalacja ani nie czuć ani nie widać. Długo zbierałem się z zamiarem instalacji bo dwa lata, ale za to doceniam ekonomię podróży.

PS. Kolektor zdjęty do montażu, przepustnica wyczyszczona, zaadaptowana, kilka sparciałych przewodów olejowych od razu wymienionych, wyjeżdżone podczas strojenia z 60 km- no chyba że mieli większe spalanie to niech nawet 40km ;)