ania87andzia Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Witam. Mam mały problem oświetlenie w dzwiach przednich działa a w tylnich nie. nie są to żarówki. Co to może być??
majkel_majki Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 O jakie oświetlenie chodzi, przyciski szyb czy lampki zapalające się po otwarciu drzwi??
Gość majki-m Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Witam. Mam mały problem oświetlenie w dzwiach przednich działa a w tylnich nie. nie są to żarówki. Co to może być?? a prąd jest, sprawdzałes? w obydwu drzwiach nie działa?
ania87andzia Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Lampki zapalające się przy otwieraniu dzwi
vistolio Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Witam posiadam audi B7 z 2005 r i u mnie również nie działa oświetlenie drzwi podczas gdy zostają otworzone i sam nie wiem gdzie może leżeć problem. Żarówki są OK, jeśli ktoś się spotkał z takim małym problemikiem to proszę o pomoc.
zdzis Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Bezpieczniki, styczniki które dają sygnał że otworzyłeś. To podstawa do sprawdzenia w takiej sytuacji.
vistolio Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Żarówki są dobre problem polega na tym iż nie dochodzi prąd, w drzwiach przednich wszystko gra tzn: jak otworze drzwi to świeci czerwona lapka jak i również biała pod drzwiami a z tyłu ani czerwona ani biała nie działa, zastanawiam się czy są oddzielne bezpieczniki od przednich i tylnych drzwi czy może są one podpięte pod jeden choć wydaje mi się że powinny być osobne bezpieczniki po tylne drzwi ale teraz jak znajdę ten bezpiecznik a schematu nigdzie nie mogę znaleźć dotyczącą opisu całej tabeli bezpieczników
zdzis Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 w drzwiach masz czujnik otwarcia drzwi... on nie daje sygnału=nie świeci światełko. Czyli gdzieś w nim bądź na tej drodze tkwi problem.
vistolio Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 mam zamontowany alarm wiec jeśli w samochodzie otworze któreś z drzwi to ta lampka się zapala a tylne drzwi gdy otwieram to się zapala więc wynika iż styk jest Ok [br]Dopisany: 23 Maj 2010, 22:52_________________________________________________również na małym ekraniku koło prędkościomierza i obrotomierza wykazuje że drzwi są otwarte jak je otworze oczywiście
azalewsk Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Nie wiem czy komuś to pomoże, ale w mojej A6 od strony kierowcy miałem to samo. Uszkodzony był microswich w zamku drzwi. Dostęp paskudny, bo musiałem zdejmować szybę boczną z podnośnikiem i potem od nowa regulować.
Rekomendowane odpowiedzi