Thom4s Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Dobrym przykładem jest były samochód Poźka, który jest już za 35k czyli cenę zwykłej niemodzonej A4 i nadal nie może się sprzedać bo "kombinowany". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Jak pokazalem zonie wasze odpowiedzi i przeczytala ile on jest teraz waaszym zdaniem wart, to chciala mnie zlinczowac za ta cala kase co poszla w mody samochodu .I powiedziala ze w po jej smierci moge go sprzedac . Tak ze sa dwie opcje albo ja zlikwiduje albo auto zostaje w domu z racji tego ze dobra z niej kobieta to chyba auto zostanie w domu jeszcze jakis czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KANAL Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Ogloszenie na otomoto to pare groszy... wystaw za tyle ile chcialbys dostac i zobaczysz czy bedzie jakies zainteresowanie. Obowiazkowo wspomnij o klubie, podaj link do autka... najwyzej stracisz 10PLN na ogloszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejf Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Ogloszenie na otomoto to pare groszy... wystaw za tyle ile chcialbys dostac i zobaczysz czy bedzie jakies zainteresowanie. Obowiazkowo wspomnij o klubie, podaj link do autka... najwyzej stracisz 10PLN na ogloszenie. Popieram! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej88 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Furka Ja bym się poważnie zastanowił nad sprzedażą, a jeżeli już to wystawił taką ceną jaką uważałbym za stosowną. Na prawdę zdarzają się fani marki i ludzie którzy są w stanie dać duże pieniądze za coś, co nie jest agrotuningiem. Nie jest to auto dla przeciętnego Kowalskiego który ma 10 tys i szuka b5. Lepiej żeby nie było telefonów i zostało w rodzinie niż po jakimś czasie pluć się, że poszło za tanio. Za jakiś czas spróbować wystawić znowu, na pewno wreszcie pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhy Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Dudi:D jak chcesz to możesz się ze mną zamienić na mojego polifta;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 jak masz dostac 16-18 tys jak tu niektorzy pisza to za przeproszeniem wytrzyj tym sianem tyłek... i jezdzij tym az zdechnie. Poczekaj na osobe, ktora zna sie na rzeczy i doceni naklad pracy. wg 23-25 tys.... takie moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi