Knob Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Witam. Czy można kupić jeden kabel zapłonowy do 2.4 V6 AMM, bądź 2.8 V6 ACK (wiem że idą takie same) koniecznie firmy NGK? Akcja jest taka, że połamała mi się sprężynka w kablu odpowiadająca za zatrzaskiwanie się na świecy. Wiem że kombinuję, ale te które mam są praktycznie nowe - mają raptem 2 miesiące, dlatego też wolałbym nie wydawać znów kilku stów na cały komplet. Pozdrawiam.
Grzegorz76 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Witam. Czy można kupić jeden kabel zapłonowy do 2.4 V6 AMM, bądź 2.8 V6 ACK (wiem że idą takie same) koniecznie firmy NGK? Akcja jest taka, że połamała mi się sprężynka w kablu odpowiadająca za zatrzaskiwanie się na świecy. Wiem że kombinuję, ale te które mam są praktycznie nowe - mają raptem 2 miesiące, dlatego też wolałbym nie wydawać znów kilku stów na cały komplet. Pozdrawiam. MOżna, który cylinder?[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 00:48_________________________________________________A z resztą, zobacz sam Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi