slepy Opublikowano 3 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 jutro mam egzamin dlatego dziś jazda jak tam po egzaminie, MORD cały :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 a oniech spierdalaja tylko sie wkurwilem i najebalemn[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2010, 23:32_________________________________________________zdałem!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 7 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 no to kiedy ustwka, pasuje opić, jakimś pepsiaczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horas91 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Hmm właśnie kiedy nowy spot? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 7 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Ja narazie jestem bezrobotny, to mi pasuje każdy termin oprócz środowych wieczorów,i weekendu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 a czwartek mam w pracy libacje [br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 20:15_________________________________________________Pany kiedy spot?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 11 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Mi obojetne poki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 weekend masz wolny?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 11 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 nie , w tygodniu jestem dostępny póki co zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 to może się coś wykmini no a jak robota?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 11 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 no narazie jestem bezrobotny, z tego przedstawicielstwa wyszła kupa, bo się nie odzywają, i szukam czegoś innego To co panowie spot w czwartek 16.09, o której wam pasuje? moze wcześniej niż zwykle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 no bo teraz mrok ogarnia lidla wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 moze 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 11 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 no bo teraz mrok ogarnia lidla wcześniej No takie czasy nastały, to co? o której grzesiek kończysz o 17?, może o 18 się ustawimy tak żeby wszystkim podpasowało :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 o 18 mi pasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 mi też pasi. jak sie nic nie wydarzy to bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 mi też pasi. jak sie nic nie wydarzy to bede no wkońcu dawno cię na spocie nie było a w Brzesku chyba nigdy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Postaram się do Was wpaść. Ten Lidl to jest koło stacji tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Postaram się do Was wpaść. Ten Lidl to jest koło stacji tak ? Zapraszamy :> to jest przy E4 zjeżdzasz tym samym zjazdem co na Statoil [br]Dopisany: 11 Wrzesień 2010, 16:42_________________________________________________a może i David_n nas odwiedzi i nowego furacza pokaże Zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Postaram się do Was wpaść. Ten Lidl to jest koło stacji tak ? wpadaj Młody dawno sie z tobą nie widzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi