Horas91 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Następny max za 2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 jutro może fela bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny007 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 widziałeś Grzesu dzisiaj te zasieki czy cie wo gule w Tarnowie nie było bo ja czekałem i ;( ze cie nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horas91 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Te które przedwczoraj kopałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 byłem ale popiliśmy i nie mogłem zadzwonić i kur.a barzdo dobrze wdziałem wkoncu sie wzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Panowie w piątek spot na Tarnowie, a może by tak pomyśleć o spocie w Brzesku po weekendzie majowym :gwizdanie:, macie jakieś propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 a może w weekend majowy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 ja w sobotę wypadam w góry prawdopodobnie i wracam dopiero w poniedziałek :gwizdanie:, ale jak reszcie pasuje to nie ma problemu , ja bym obstawiał, środę, albo czwartek :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 tak zeby pogoda dopisała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny007 Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 3 Maj godzina 17 koło Lidla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 ty to jak już coś wykminisz to no ale dobra napisz jeszcze na pw do kogoś z bochni jest kilku David_n chyba[br]Dopisany: 02 Maj 2010, 20:55_________________________________________________ty no ale o 14/ 15 mi pasi a tobie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny007 Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Konkretnie już ustalone 3 Maj poniedziałek parking pod Lidlem godzina 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Moze wpadne, nie obiecuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Niestety nie ma szans zostałem zaproszony na imprezę i nie mogę odmówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 To jak, pojawi sie ktos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 ja i destiny007 będziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 No to oki, powinienem sie pojawic :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny007 Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 no ja jestem na 200% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 no to panowie do obaczenia w czwartek, pisać która godzina?, mi pasuje po 18, ustalcie sobie bo ja mogę troszkę później się zjawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny007 Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Panowie dzięki za spocika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi