grzesiek88 Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 jak bylem to już wyglądały wogóle to sie zatrudniam u ciebie jako sekretarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny007 Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 zapomniałeś dodać prezesa "sekretarka prezesa" jak tam egzaminy ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 zdałem pisałem dwa kolokwia w ciągu półtorej godziny i mnie dopuściła do egzaminu i poco tu do szkoły chodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny007 Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 i poco tu do szkoły chodzić :polew: cały czas trzymam się tej zasady dlatego nie chodzę wcale :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Żyjecie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Żyjecie?? taa ale co to za zycie, wczoraj sie tak najebalem ze do teraz zbieram fakty.. Jak cos to po 11 czerwca na jakis spocik sie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 napewno jakis będzie [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2010, 12:02_________________________________________________eeeeeeeeeeee pany?? co tu taka cisza?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horas91 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Ciepło się zrobiło, to Tarnów i Brzesko przymiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Panowie robimy spota w czwartek? Pogoda się wyrabia, to może nie będzie lało , to jak jacyś chętni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Panowie robimy spota w czwartek? Pogoda się wyrabia, to może nie będzie lało , to jak jacyś chętni ja sie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 kolego Ty latasz na KBR, bo chyba Cię widziałem wczoraj pod Lidlem :gwizdanie: no to jak ktoś jeszcze chętny na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 kolego Ty latasz na KBR, bo chyba Cię widziałem wczoraj pod Lidlem :gwizdanie: no to jak ktoś jeszcze chętny na spota tak latam na KBR i stało auto wczoraj pod lidlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 no to ja jestem chętny na czwartek, tak koło 19, 19:30 :gwizdanie:, zobaczymy co z resztą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 ja powinienem byc na 90% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 no ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 bedzie jeszcze ktos na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 mnie nie bedzie , dopiero wróciłem z pracy, i jestem skonany, pozatym ta pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 mnie nie bedzie , dopiero wróciłem z pracy, i jestem skonany, pozatym ta pogoda właśnie wrociłem posiedziałem w aucie pół godź i nikogo nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 no ja tak jak pisałem, myślałem że się wyrobię, ale niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi