grzesiek88 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 ja byłem 20-45 nie dałem rady wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 ja byłem 20-45 nie dałem rady wczesniej szkoda że się nie odezwałeś to bym podjechał, na chwilę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 a no szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 musimy się ustawić na następny czwartek, co wy na to, wpiszemy w pierwszy post, i się więcej osób zbierze, to jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny007 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 czytam wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 czytam wątek co ci nie pasi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 no to co ustawiamy sie wstępnie na czwartek? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 na 19.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 [br]Dopisany: 26 Czerwiec 2010, 00:23_________________________________________________slepy zrobiłeś ten gwint?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 , już siedziz, fotki w moim wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 slepy widziałem cię ale ty mnie nie dziś koło godziny 15 w gorzkowie. mijałem się z tobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 slepy widziałem cię ale ty mnie nie dziś koło godziny 15 w gorzkowie. mijałem się z tobą no mogło tak być , jechałem z moją połówką także mogłem nie zauważyć , Ja Cię widziałem wczoraj pod sklepem, miałem stanąć na chwilę ale nie było miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 było tak ja jechałem na motorku w śmiesznym kondonie z dużym L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 było tak ja jechałem na motorku w śmiesznym kondonie z dużym L a to pokazywałem mojej nawet że jedzie eLka, myślałem że jedziesz a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 a ja się bujałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 no pogoda się wyrabia, miejmy nadzieje że w czwartek nie bedzie lało :gwizdanie:, jak zwykle [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2010, 21:07_________________________________________________byłem, postałem godzinę i wróciłem, wybaczcie mi ale pojebałem miesiące w podpisie Grzesiek dzwoniłeś do mnie, ale nie mogłem odebrać, odebrał kumpel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 no właśnie ktos odebrał myśle sobie numery się mi pojeb*ły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi