slepy Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Opublikowano 8 Lutego 2011 i tak z tyłu nie siedzisz ale bajer jest
slepy Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Opublikowano 8 Lutego 2011 niechcesz kupic dekorów te w drzwi sam nie wiem, mam plan na malnięcie ich w kolor nadwozia, tylko nie wiem jak by to wyglądało, i na próbę by sie zdały
dawidoks Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 No bajerek fajny z szybkami odsuwanymi elektrycznie, a najlepiej kurde bo możesz zablokować i nikt Ci ich nie odsuwa jak nie chcesz.
slepy Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Opublikowano 8 Lutego 2011 No bajerek fajny z szybkami odsuwanymi elektrycznie, a najlepiej kurde bo możesz zablokować i nikt Ci ich nie odsuwa jak nie chcesz. karwa i koljeny komplet elektryki poszedł , j**ane szczęście
slepy Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 wezme je we czwartek weź może sie dogadamy
slepy Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 chociaż wybili mi już pomysł malowania w kolor auta, przy zielonym średnio by to wyglądało, ale cały czas myślę o zółtej alcantarze
grzesiek88 Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 ja oklejam czarna alkatntara kiere robie pół alakantara pół perforowana
ryba85 Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 i jak tam po spocie?duzo was było?bo ja to w sumie byłem i nie byłem. :gwizdanie:nie pytajcie czemu. miejsce macie fajne.
grzesiek88 Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Czemu nie zapytam ale jak to byles i nie byles? Audi krecilo sie od groma: a i karwa w drodze do domu jakiegos futrzaka rozjechalem ale niewiem co by bylo
konradzed Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Załapali się nawet "Ci" którzy dotarli dopiero na 19:00.
tomasz_gti Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Załapali się nawet "Ci" którzy dotarli dopiero na 19:00. a co ty ku*wa spac nie mozesz
ryba85 Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Czemu nie zapytam ale jak to byles i nie byles? a bo nie wiedziec czemu ujebało mi sie ze spot jest o 16.00. :wallbash: a ze nie bylo mnie w domu i nie miałem gdzie sprawdzic to byłem pod mcdonaldem o 16. :polew: chyba mi sie pomieszały godziny z naszym spotem bo u nas przełozyli na 16.00.no cóz byłem ,zobaczyłem i wróciłem. :gwizdanie: :polew:teraz to juz zapamietam ze w brzesku spot jest o 18.00
tomasz_gti Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Czemu nie zapytam ale jak to byles i nie byles? a bo nie wiedziec czemu ujebało mi sie ze spot jest o 16.00. :wallbash: a ze nie bylo mnie w domu i nie miałem gdzie sprawdzic to byłem pod mcdonaldem o 16. :polew: chyba mi sie pomieszały godziny z naszym spotem bo u nas przełozyli na 16.00.no cóz byłem ,zobaczyłem i wróciłem. :gwizdanie: :polew:teraz to juz zapamietam ze w brzesku spot jest o 18.00 ale odj*bałes numer :polew: :polew: :polew:
grzesiek88 Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Czemu nie zapytam ale jak to byles i nie byles? a bo nie wiedziec czemu ujebało mi sie ze spot jest o 16.00. :wallbash: a ze nie bylo mnie w domu i nie miałem gdzie sprawdzic to byłem pod mcdonaldem o 16. :polew: chyba mi sie pomieszały godziny z naszym spotem bo u nas przełozyli na 16.00.no cóz byłem ,zobaczyłem i wróciłem. :gwizdanie: :polew:teraz to juz zapamietam ze w brzesku spot jest o 18.00 ale odj*bałes numer :polew: :polew: :polew: no fakt dobre to było
konradzed Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Załapali się nawet "Ci" którzy dotarli dopiero na 19:00. a co ty ku*wa spac nie mozesz To już taka choroba zawodowa.
Rekomendowane odpowiedzi