tomasz_gti Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 teraz w niedziele do Nowego Sącza pod media markt godz.16.zapraszamy media jest na początku Sącza jadąc od Brzeska ???????? tak , po prawej ja sie wybieram bedziesz Slepy???
slepy Opublikowano 7 Października 2011 Autor Opublikowano 7 Października 2011 teraz w niedziele do Nowego Sącza pod media markt godz.16.zapraszamy media jest na początku Sącza jadąc od Brzeska ???????? tak , po prawej ja sie wybieram bedziesz Slepy??? pogoda sie trochę poebała, ale zobaczę co bedzie, moze wpadnę
tomasz_gti Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 teraz w niedziele do Nowego Sącza pod media markt godz.16.zapraszamy media jest na początku Sącza jadąc od Brzeska ???????? tak , po prawej ja sie wybieram bedziesz Slepy??? pogoda sie trochę poebała, ale zobaczę co bedzie, moze wpadnę te ASA z aukcji maja parametry które ci powinny pasować bez problemu
slepy Opublikowano 7 Października 2011 Autor Opublikowano 7 Października 2011 teraz w niedziele do Nowego Sącza pod media markt godz.16.zapraszamy media jest na początku Sącza jadąc od Brzeska ???????? tak , po prawej ja sie wybieram bedziesz Slepy??? pogoda sie trochę poebała, ale zobaczę co bedzie, moze wpadnę te ASA z aukcji maja parametry które ci powinny pasować bez problemu no tak myślę właśnie, zobaczymy do wiosny jeszcze trochę czasu
tomasz_gti Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 teraz w niedziele do Nowego Sącza pod media markt godz.16.zapraszamy media jest na początku Sącza jadąc od Brzeska ???????? tak , po prawej ja sie wybieram bedziesz Slepy??? pogoda sie trochę poebała, ale zobaczę co bedzie, moze wpadnę te ASA z aukcji maja parametry które ci powinny pasować bez problemu no tak myślę właśnie, zobaczymy do wiosny jeszcze trochę czasu nic sie nie martw cos sie wymyśli
slepy Opublikowano 7 Października 2011 Autor Opublikowano 7 Października 2011 teraz w niedziele do Nowego Sącza pod media markt godz.16.zapraszamy media jest na początku Sącza jadąc od Brzeska ???????? tak , po prawej ja sie wybieram bedziesz Slepy??? pogoda sie trochę poebała, ale zobaczę co bedzie, moze wpadnę te ASA z aukcji maja parametry które ci powinny pasować bez problemu no tak myślę właśnie, zobaczymy do wiosny jeszcze trochę czasu nic sie nie martw cos sie wymyśli teraz na zimę nie bede z felą kombinował chyba że wpadnie coś po kosztach
tomasz_gti Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 narazie tą lotkę sobie załatw i razem z dachem zrób tak jak ci mówiłem
slepy Opublikowano 7 Października 2011 Autor Opublikowano 7 Października 2011 narazie tą lotkę sobie załatw i razem z dachem zrób tak jak ci mówiłem wszytsko bede zbierał przez zimę, a na wiosnę sie przyatakuje z nowym wizerunkiem, najbardziej to mnie te progi przerażają bo nie idzie tego w normalnej kasie dorwać
tomasz_gti Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 narazie tą lotkę sobie załatw i razem z dachem zrób tak jak ci mówiłem wszytsko bede zbierał przez zimę, a na wiosnę sie przyatakuje z nowym wizerunkiem, najbardziej to mnie te progi przerażają bo nie idzie tego w normalnej kasie dorwać to tak jak ja na listwy s4 czaje albo mi ktos szybko podkupi albo cene mają kosmos
slepy Opublikowano 7 Października 2011 Autor Opublikowano 7 Października 2011 narazie tą lotkę sobie załatw i razem z dachem zrób tak jak ci mówiłem wszytsko bede zbierał przez zimę, a na wiosnę sie przyatakuje z nowym wizerunkiem, najbardziej to mnie te progi przerażają bo nie idzie tego w normalnej kasie dorwać to tak jak ja na listwy s4 czaje albo mi ktos szybko podkupi albo cene mają kosmos no właśnie, ale może sie coś trafi , dobra spadam bo jutro pracująca
tomasz_gti Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 ok w takim razie wstepnie sie na sącz umawiamy[br]Dopisany: 07 Październik 2011, 22:06_________________________________________________
dawidoks Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Witam Pany. Rzuci mi ktos do dzialu sprzedam radyjko i lampy?
K2 Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Witam kolegów z brzeska wybiera się ktoś na zakończenie sezonu do krk??? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=223949.new#new <------Temat
tomasz_gti Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 jak będę w pl to pojade i mysle ze z forum tez sie ktos z brzeska wybierze mam tez kolegów z vw golf i mysle ze tez sie ze mną wybiorą blizej tego zlotu bysmy sie najwyzej ugadali to jadąc do krakowa ekipa z sącza i tarnowa mogła by do brzeska dojechac i razem z nami jechac na kraka bo macie po drodze tak narazie mysle ale niewiem jakie plany macie
dawidoks Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Był ktoś w MC? Ktoś czai jak podłączyć licznik z FISem do bez FISa?
Cris Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 to co panowie wybiera sie ktos do KRK.??
tomasz_gti Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 to co panowie wybiera sie ktos do KRK.?? Cris strone wczesniej opisałem jak to widze
seba1-2 Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 Był ktoś w MC? Ktoś czai jak podłączyć licznik z FISem do bez FISa? wpadaj do mnie to coś podziałamy, grześkowi robiłem to jego zapytaj
Cris Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 jak będę w pl to pojade i mysle ze z forum tez sie ktos z brzeska wybierze mam tez kolegów z vw golf i mysle ze tez sie ze mną wybiorą blizej tego zlotu bysmy sie najwyzej ugadali to jadąc do krakowa ekipa z sącza i tarnowa mogła by do brzeska dojechac i razem z nami jechac na kraka bo macie po drodze tak narazie mysle ale niewiem jakie plany macie ok Tomek mi pasuje.a jedziesz??
tomasz_gti Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 jak będę w pl to pojade i mysle ze z forum tez sie ktos z brzeska wybierze mam tez kolegów z vw golf i mysle ze tez sie ze mną wybiorą blizej tego zlotu bysmy sie najwyzej ugadali to jadąc do krakowa ekipa z sącza i tarnowa mogła by do brzeska dojechac i razem z nami jechac na kraka bo macie po drodze tak narazie mysle ale niewiem jakie plany macie ok Tomek mi pasuje.a jedziesz?? na 80% pojade i mysle to tak zorganizować jak opisałem chyba ze do pracy mi sie wyjazd trafi w delegacje
Rekomendowane odpowiedzi