dawidoks Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Spłukałem się w Sylwestra, ale z chęcią bym pojechał.
Cris Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Koledzy mam prośbe jesli nie macie komu przekazac 1% podatku oddajcie go na syna kolegi ma wrodzona wade serca ma 2 latka.KRS0000266644 w polu informacji dodatkowych przeznaczenia środkow Kacper Uryga bardzo was serdecznie prosze.z gory w imieniu kolegi dziekuje.[br]Dopisany: 21 Styczeń 2012, 10:04_________________________________________________zasypało was??
ryba85 Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 co sie dzieje z brzeskiem?robita jakiegos spota we czwartek?
grzesiek88 Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 nie wssysło nie wssysło my cięzko pracujemy :gwizdanie:
Cris Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 nie wssysło nie wssysło my cięzko pracujemy :gwizdanie: :polew: widać zapraszamy na spota do NS w niedziele.Tomek się wybiera. :gwizdanie:
grzesiek88 Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 no ja niestety w niedziele niema praca chyba że będę pracował koło NS to napewno chętnie was odwiedze :> kiedyś przejeżdżałem ale nie zdążyłem bo pojechaliście już jakiś klubowicz na KGR mi tak powiedział
grzesiek88 Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 teraz pracuje w okolicy Oświęcimia ale jak bym przejeżdzał przez NS to chętnie
Szfiecu Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Czy za dobry browar (nie Okocimski ) zVagował by ktoś sąsiadowi B5 ? Jeszcze byłoby nieźle gdyby udało się sprawdzić logi później. Mam trochę problemów które doprowadzają mnie już do szału , a nie znam się niestety tak samo jak i mechanicy do których trafiam Z góry dzięki.
Cris Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Czy za dobry browar (nie Okocimski ) zVagował by ktoś sąsiadowi B5 ? Jeszcze byłoby nieźle gdyby udało się sprawdzić logi później. Mam trochę problemów które doprowadzają mnie już do szału , a nie znam się niestety tak samo jak i mechanicy do których trafiam Z góry dzięki. przyjedz na spota do NS jak się dobrze zakrecisz to vag będzie. :gwizdanie: Tomasz a Ty wybierasz się w niedziele??
dawidoks Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Czy za dobry browar (nie Okocimski ) zVagował by ktoś sąsiadowi B5 ? Jeszcze byłoby nieźle gdyby udało się sprawdzić logi później. Mam trochę problemów które doprowadzają mnie już do szału , a nie znam się niestety tak samo jak i mechanicy do których trafiam Z góry dzięki. Dzień w dzień jestem w Bochni obok PKP w godzinach wieczornych. Umówimy się najwyżej na kiedyś, ale logów odczytywać nie potrafię.
tomasz_gti Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Czy za dobry browar (nie Okocimski ) zVagował by ktoś sąsiadowi B5 ? Jeszcze byłoby nieźle gdyby udało się sprawdzić logi później. Mam trochę problemów które doprowadzają mnie już do szału , a nie znam się niestety tak samo jak i mechanicy do których trafiam Z góry dzięki. przyjedz na spota do NS jak się dobrze zakrecisz to vag będzie. :gwizdanie: Tomasz a Ty wybierasz się w niedziele?? nie tym razem Panie :wink4: :wink4:
dawidoks Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 [br]Dopisany: 14 Luty 2012, 11:49_________________________________________________Nie spocimy nic?
slepy Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Opublikowano 21 Lutego 2012 spocimy w czwartek, o 18,30 pasuje?
Rekomendowane odpowiedzi