majsio Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 witam,mam taki problem otoz wyjalem podsufitke w celu wymiany materialu na nowy ale nie mam pojecia jak sciagnac oslone szyberdachu moze ktos podpowie , bede wdzieczny
songo Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 no i tu kolego możesz mieć mały problem ponieważ ja wymieniałem szyberdach i chciałem wymienić tylko samą szybę wraz z sównicami a osłonę zostawić sobie tą która była ale po zdemontowaniu okazało się że osłona szyberdachu jest połączona z szynami fabrycznie czymś w rodzaju nitów no i po roznitowaniu tego wszystkiego i ponownym zanitowaniu była obawa że szyberdach może niestety przeciekać no chyba że u Ciebie jest to połączone w inny sposób to będziesz miał łatwiej.
_Solar_ Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 chodzi Co o tą przesłone szyby ?? jeśli chcesz ją zdemontowąc musisz odkręcic szybe , pózniej odkręcasz 4 małe srubki na śrubokręt gwiazdkowy.Przeciagasz te prowadniczki/szyny ( 2 po prawej i 2 po lewej stronie ) do tyłu i pod małym skosem przesłona Ci wychodzi
Rekomendowane odpowiedzi