adadur Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 oraz śrubki 13 samoblokujące - (brak w zestawie z klockami - trzeba sobie dokupić bo powinny być wymieniane za każdym razem), to co za klocki miałeś ? żeby tych śrub nie było pewnie jakieś żemiosło ja tam miałem przy swoich REMSA (DELPHI) i wydaje mi się że powinny być przy każdych poządnych klockach Ja zakupiłem oryginalne klocki i śrub tych nie było - może zakupuje się osobno. Ale jest inny sposób otóż śruby te wkręcane sa na klej do gwintów - zatem potrzena ze 3 ml. niebieskiego Loctitle i sprawa załatwiona bez nowych śrub.
grzesioo Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Klocki firmy EBC. To zdecydowanie nie jest rzemiosło!! a REMSA to chyba nie DELPHI
ddra Opublikowano 6 Grudnia 2006 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Panowie a jakie klocki polecicie mi do A4 1,6i '95 ??? na przód i jakie na tył ?? Dzięki wielkie Darek
adadur Opublikowano 7 Grudnia 2006 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Możęsz poszperać na forum ale polecam oryginały albo ATE
wiki Opublikowano 10 Grudnia 2006 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Klocki firmy EBC. To zdecydowanie nie jest rzemiosło!!a REMSA to chyba nie DELPHI z tego co w sklepie gadali to robi je Delphi, w każdym bądż razie są super teraz mam TRW/Lucas + tarcze i te TRW sa gorsze, a wymieniałem bo mi tarcze się zwinklowały i szkoda mi było tych klocków bo miały przejechane 10.000 i były jak nówki prawie :neutral:
mrog Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 A co powiecie o firmie DELPHI-LOCKHEED znalazłem na alleggro coś takiego: Klocki http://www.allegro.pl/item153245430_klocki_hamulcowe_audi_peugeot_vw_seat_tyl.html tarcze http://www.allegro.pl/item153245951_tarcze_hamulcowe_przod_audi_100_a6_niewentylowan.html
Gość zdeniu Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 mrog, nie polecam nie warto, tarcze lubią sie krzywić a klocki popiskiwać
adadur Opublikowano 8 Stycznia 2007 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Daruj sobie szukaj dobrych firm - jesli od tego ma zależeć twoje bezpieczeństwo to chyba nie warto oszczędzać paru złoty.
Rekomendowane odpowiedzi