Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ADP] Domykanie szyb (nie zamyka do końca)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z domykaniem szyb i szyberdachu. Problem polega na tym iz po zamknieciu samochodu z pilota szyby i szyberdach zamykaja sie tylko kawalek i staja. :( Jesli chce żeby sie calkowicie domknely musze chyba z 3 razy zamykac (jesli szyby byly opuszczone calkowicie). Dodam iz posiadam alarm nieorginalny nie wiem dokladnie jaki bo juz kupilem z nim samochód, wiem ze posiada on funkcje powiadamiania o wlaczeniu alarmu na pilot.

Prosze o pomoc jak rozwiazac ten problem???

Pozdrawiam

Opublikowano

Pewnie masz ustawiony na zamek elektryczny,a musi byc ustawiony na pneumatyczny w alarmie.Musisz sie dowiedziec jaki to alarm i z netu sciągnąc instrukcję i przeprogramowac.

Opublikowano

Krzy0

Jak przestawi na pneumata to szyby będą się też otwierać przy otwieraniu c.z.

bondzias

Musisz ustalić jaki to model, wygoglować instrukcje programowania i zaprogramować/wydłużyć czas impulsu zamknij na 10-15sek.

Opublikowano

Ja u siebie miałem tak ze zamek elektryczny impuls 5s zamek pneumatyczny 30s i jak miałem na elektryczny to zamykały nie nie całe przestawiłem na pnełmat i było cool.Bez instrukcji nic nie zrobisz musisz zobaczyc co tam siedzi i poszukac w necie

Opublikowano

Tylko ze nie mam nigdzie napisanego tego jaki to model alarmu. Jak rozbieralem to na centralce nic nie jest napisane. Na zadnej czesci alarmu nic nie widac. Na ale bede próbował moze znajde cos podobne tylko ze tego jest tyle modeli ze bedzie ciezko :kwasny:

Opublikowano

daj zdjecie tej centralki