darasajjj Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 przeszukalem necik, szukam takiego pieknego adaptera do nokii e63. watpie, zeby to w ogole istnialo ktos z Was spotkal sie z takim cudenkiem pod e63?
czester50 Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 witam Po kupnie samochodu,na tunelu byl zamontowany fabrycznie uchwyt Cullmana. Chce ten uchwyt zdemontowac (dla mnie niepotrzebny gadzet ) i nie wiem czy do demontazu bedzie potrzebne wyciaganie radia w celu odpiecia kabli ? I nastepne pytanie , czy nie beda wyskakiwaly bledy po odpieciu przewodow z uchwytu Z otworami sobie poradze (zaslepki z tego samego tworzywa ), przegladam forum i nie moge odszukac watku na ten temat,wiec prosze o wyrozumialosc i rozwianie moich watpliwosci oraz udzielenie odpowiedzi pozd
Młody Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Jak go rozkręcisz to będziesz miał dostęp do dwóch śrub które go trzymają przy tunelu. Kable sobie schowasz w tunel po odpięciu i tyle. Nie musisz do tego demontować tunelu
Andrzej K Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 ...Z otworami sobie poradze (zaslepki z tego samego tworzywa ... Nie zapomnij się pochwalić jak Ci to wyszło (fotki prosimy). Też myślę zrobić coś takiego, tylko jeszcze nie wiem skąd wziąć materiał na zaślepki. A swoją drogą to dziwię się, że nikt z drobnych przedsiębiorców zajmujących się przetwórstwem tworzyw sztucznych, zarówno w Niemczech jak i w Polsce nie oferuje takich zaślepek. Rynek jest dosyć duży, a i cena mogłaby być dosyć wysoka w stosunku do kosztów produkcji.
audiKSP Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 Panowie odświeżę trochę temat. Zamaskował ktoś te otwory po tym zestawie już? Można prosić o jakąś poradę? Zdemontowałbym go z chęcią bo żona kolankiem mi cały czas o niego zawadza
Rekomendowane odpowiedzi