Gość bialyeg Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Witam! Podczas wymieniania jednej z żarówek w tylniej prawej lampie, zauważyłem ze jednej zarówki brakuje. Może ktos mi powiedziec do jakiej lzarówki jest to miejsce przeznaczone ?
wrclaguna Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 nie ma tu zarowki mozesz tu dorezac przeciwmgielna :gwizdanie:
tomiczka Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Można dołożyć żarówkę i mieć dwa światła przeciwmgielne. Przepisy mówią o jednej, lewej(obowiązkowo), ale dopuszczają dwie, symetrycznie rozstawione. Myślę, że jest to opcja producenta dla aut z kierownicą po prawej stronie. Tylne lampy przecież nie różnią się w "angolach", prócz tym jednym światłem przeciwmgielnym.
Cuber Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 w B7 świeca po dwóch stronach przeciwmgielne
Pawlo 2004 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Przeciwmgielne do angoli Ja mam dwa przeciwmgłowe bo nie lubię jak coś mi gdzieś nie świeci symetrycznie:decayed:
konrado8525 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Witam. wznowie temat bo taks amo jak kolega nie mam jednej zarowki z tylu a po wsadzeniu i tak sweici sie tylko jedna przeciwmgielna czyzby byl jakis bezpiecznik dodatkowy od tego swiatla? pozdrawiam
tomek533 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Witam. wznowie temat bo taks amo jak kolega nie mam jednej zarowki z tylu a po wsadzeniu i tak sweici sie tylko jedna przeciwmgielna czyzby byl jakis bezpiecznik dodatkowy od tego swiatla? pozdrawiam I u mnie to samo. Po wsadzeniu i tak świeci się tylko jedna.
Rotor Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Odgrzewam stary wątek bo też lubię symetrię. Czy trzeba by przeciągnąć dodatkowy przewód czy jest jakaś łatwiejsza kombinacja?
Gregor68. Opublikowano 24 Grudnia 2019 Opublikowano 24 Grudnia 2019 Właśnie...też zauważyłem że nie ma tam żarówki A jest komunikat uszkodzona żarówka
GreGoriO Opublikowano 24 Grudnia 2019 Opublikowano 24 Grudnia 2019 TO ZALEŻY OD wersji auta... czy jest EU czy UK. Fabrycznie jest przeznaczona TYLKO jedna żarówka, Lewa dla Eu i prawa dla UK. 10 godzin temu, Gregor68. napisał: Właśnie...też zauważyłem że nie ma tam żarówki A jest komunikat uszkodzona żarówka
Ivanek Opublikowano 13 Listopada Opublikowano 13 Listopada Ja na anglika i musiałem przeciągnąć kabel z prawej do lewej lampy
Rekomendowane odpowiedzi