mateuszb1 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Witam szukam podpowiedzi na temat szyber dachu ale na forum nikt nikomu nie odpowiedział o tym wiec na nowo zadaje pytanie, silniczek słychać że pracuje ale nie otwiera się może macie jakiś pomysł aby to zrobić??
majkel_majki Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Pewnie zerwane linki, ale może być coś innego, bez rozbiórki się nie obędzie.
Chowix Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Pewnie linki, ja rozebrałem już 2 razy szyberdach i też okazało się że linka. Po wyczyszczeniu nic nie poskutkowało. Ja miałem problem że jedna strona ciągła a druga nie.. W twoim wypadku pewnie 2 linki strzeliły
mariusz1890 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 dużo może być przyczyn musisz raczej go wyciągnąć dużo roboty ale bez tego to wróżeenie z fusów
mateuszb1 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 dzięki za rade pozdrawiam:)
Chowix Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Powodzenia w rozbieraniu podsufitki :gwizdanie:
Gość fudi Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 Mam ten sam problem, rozwiązałeś go za pomocą wymiany/naprawy tych linek? Jest jakaś solucja?
Rekomendowane odpowiedzi