zbychu12 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Mam pytanie czy można samemu naprawić Turbine. Czy lepiej dac do regeneracji.. Tylko nie wiem czy jest taka firma w koninie co naprawiaja turbine???? [mod]Proszę używać prefix kolejne posty będą usuwane[/mod]
wojtekce Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 polecam http://www.turbotech.pl/
zbychu12 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 dzięki koledzy.... A może turbina moja jest zbrudzona i nie działa też może byc taka możliwosc... teraz ostatnio mocno mi kopci
Dev Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 jak juz silnik kopci to masz ją zajezdzona jak piety Jezusa www.reampoland.pl o/Lublin :good: :good:
zbychu12 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Znajomy mówił że kopci od katalizatora jak jest zimny... Mi sie wydaje że turbina raz chodzi słabo raz wogóle nic zero mocy
Dev Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 prawdopodobnie WG masz już wypalony i dlatego tak sie dzieje
zbychu12 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 prawdopodobnie WG masz już wypalony i dlatego tak sie dzieje Jak mam WG spalony cała turbine to naprawy też.... Jaki koszt mniej więcej naprawy mi wyniesie wszystkiego?????
wojtekce Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 prawdopodobnie WG masz już wypalony i dlatego tak sie dzieje Jak mam WG spalony cała turbine to naprawy też.... Jaki koszt mniej więcej naprawy mi wyniesie wszystkiego????? zadzwoń zapytaj
Dev Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 koszt zależy od tego gdzie i do kogo wyślesz ostatnio regenerowałem K03S - 1400zł zawsze daje tam do regeneracji, zero reklamacji :good: :good:
Rekomendowane odpowiedzi