marcin32 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 witam wszystkich otoz mam taki problem gdy auto sie nagrzeje do 90st. twardnieja weze w ukladzie,plynu nie ubywa jest oki. niedawno zmienialem glowice,uszczelke,termostat tez nowy. delikatnie kapie mi tylko plyn z trojnika z tylu glowicy jest poprostu nieszczelnosc, zrobilem ok 500 km i wszystko narazie jest dobrze,olej czysty,plyn chlodniczy czysty,ogrzewanie tez dobre, nie kopci na bialo tylko te weze mnie martwia.?
chudineze Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Jest to układ wysokociśnieniowy i dlatego tak jest
marcin32 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2010 to znaczy ze tak ma byc ze jak sie nagrzeje weze maja byc twardawe?
mariannek86 Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Kolega ma racje układ jest wysokociśnieniowy. węże muszą się zrobić twarde bo tam jest jakieś 1,2 atm:)
sokol125 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 z tymi wezami jest roznie kolega mial to samo i jednak okazalo sie ze uszczelka pod glowica a weze mial tak twarde ze ugiac sie nie dalo
Rekomendowane odpowiedzi