Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nocleg przy autostradzie w okolicach Berlina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie: może ktoś polecić jakiś nocleg za Berlinem lub w jego okolicy najlepiej przy autostradzie A9 w kierunku Monachium? :gwizdanie:

Opublikowano

A nie lepiej w Polsce przenocować. Do Beralina masz raptem 100km i zaoszczędzasz sporo kasy bo nie ma co porównywać cen w PLN i euro. I śniadanko można tanio zjeść i w tv normalny sie pogapić.

Opublikowano

Niestety w PL odpada z pewnych względów. :cool1:

Opublikowano

Ja najczęsciej jak w niemczech jestem to nocuje w etapie jest znośnie wiem czego sie spodziewać i cena przystępna co nie ukrywam odgrywa znaczącą rolę. Spałem kiedyś w formule ale nie polecam najgorsze co może być.

W dużych miastach etap i ibis potrafią być tańsze niż np. w szczecinie wiec czasem warto zapytać sie o cenę w recepcji lub obserwować bilboardy.

Opublikowano

Etap masz przy A10 (berliner-Ring-poludniowy) jak lecisz od slubic w kierunku A9. Jest obok niego Mc-donalds i Stacja Shell. Jest to zjazd przed zjazdem na droge nr. 101

Opublikowano

Tygrys, mógłbyś napisać coś dokładniej? Jak trafić do tego "Etapu" przy A10? Biorąc pod uwagę, że jadę od Słubic..

Opublikowano

Tygrys, mógłbyś napisać coś dokładniej? Jak trafić do tego "Etapu" przy A10? Biorąc pod uwagę, że jadę od Słubic..

otworz sobie google map i zobacz w ktorym miejscu przecina 101 autostrade A10 i to jest ten zjazd przed (100m od zjazdu jest MACDONALDS)