Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

antena CB, przykręcana czy na magnes, gdzie montujecie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi magnesówki 1 metrowej nie ściągnęło nawet przy 230 km/h więc nie wiem skąd te opinie że magnesówki ściąga przy wiekszych predkosciach, a dodam ze średnio 140 km/h to standard

Opublikowano

Dodam jeszcze ze grzałem ostatnio na A2 210-220 km/h, średnio 170km/h i antena mi nie spadła a mam

metrową antenke-magnesówke hustler IC 100 Bardzo ładnie ściąga.

Opublikowano

SEB-A4 popieram, też mam tą antenkę,przyzwoite parametry a cena do jakości rewelacja. Jeszcze nie miałem przypadku żeby mi się przesunęła chociaż o kawałek a dosyć często na obwodnicy trójmiasta śmigam z niemałymi prędkościami ;) A pod antenkę mam jeszcze podklejony przezroczysty krążek co by dachu nie rysować ;)

• 1 rok później...
Opublikowano

gdzie zamontować antene na stałe do Avanta? (nie mam rellingów) Czy mozna gdzies kupić jakieś zaczepy zeby zamontować na tylnej klapie ? jaka antene polecacie ?

Opublikowano

Czy mozna gdzies kupić jakieś zaczepy zeby zamontować na tylnej klapie ? jaka antene polecacie ?

Nie polecałbym montować anten na klapie tylnej ...a4 jest ciasno składane .. ja miałem uchwyt miedzy klapą a lampą ..niestety zaczep obijał o blache i powstał wieeeelki odprysk.. :sick3: i sygnał nieco słabszy ..

Teraz wrzuciłem antenke na magnes i na środek dachu..i tak zostaje ..tylko polecam kupić naklejaną folie pod magnes ..bo strasznie dach sie tyra i rysuje :decayed::sick3: