M_ILES Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Witam kolegow! Chcialbym prosic o zdiagnozowanie pewnej niepokojacej sprawy w autku zony, wiekowy Nissan Primera 1.8 benz. Przy bardzo wolnej jezdzie, podczas zjezdzania z garbu poprzecznego(lezacego policjanta ) slychac bardzo moce uderzenie po lewej stronie. Nie mam pojecia coz to moze byc. Dzieki Pozdro
soolek Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Najprościej chyba będzie wleźć pod auto i szukać?! A może poprostu jest za niski lub ma stare amorki i walisz spodem o ten garb?!
Nonilion Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Może łącznik stabilizatora. Moje przed wymianą głośno gadały nawet jak najechałem na centymetrową poprzeczną nierówność (próg przed garażem).
przemek81 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 wydaje mi się że szybciej wahacz lub tuleja wahacza a nie stabilizator
M_ILES Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Przemek, rozwin temat wahacza i tulej - jak to dokladnie zdiagnozowac? Dzieki wszystkim, panowie! Pozdr :>
przemek81 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 a najlepiej jak podjedziesz na warsztat tam ci sprawdzą zawieszenie będziesz wiedział na 100%
M_ILES Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2010 :good:nie tego sie spodziewalem, ale dzieki!
Rekomendowane odpowiedzi