Maniusiek28 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Mam problem , mianowicie gaśnie mi lewy bixenon jak zauważę ze zgasł - włączam i wyłączam i już znów działa działa ..... co się dzieje ?, czyżby przetwornica pada?
Grisza79 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Miałem podobną sytułacje 2 tygodnie temu, podczas jazdy lewa lampa wyłączyła się dosłownie na sekunde po czym na nowo włączyła i tak jeszcze z 2 razy w odstępach 10-cio sekundowych. Narazie od tego czasu nic się nie dzieje, nie zuważyłem żeby problem się powtarzał. Podejrzewam że to żarnik, ale kto wie......
Flyer Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Mam problem , mianowicie gaśnie mi lewy bixenon jak zauważę ze zgasł - włączam i wyłączam i już znów działa działa ..... co się dzieje ?, czyżby przetwornica pada? Zamieniales przetwornice miejscami?
Chuck Norris Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Nie łatwiej zamienić żarniki miejscami i wyeliminować jedną usterkę??
Maniusiek28 Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Opublikowano 1 Maja 2010 Mam problem , mianowicie gaśnie mi lewy bixenon jak zauważę ze zgasł - włączam i wyłączam i już znów działa działa ..... co się dzieje ?, czyżby przetwornica pada? Zamieniales przetwornice miejscami? nie robiłem tego , ale spróbuję
genesis Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Jakie przetwornice. Zamień żarniki miejscami względem przetwornic.
fly07 Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Możesz zamienić żarniki, ale to jeden z typowych objawów jego uszkodzenia. Ja tak miałem - po 2 tyg. palenia i gaszenia wysiadł całkowicie. Wymieniłem komplet.
Maniusiek28 Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Opublikowano 2 Maja 2010 a mógłby ktoś podesłać jakiś link z żarnikami do naszych biksów
wrclaguna Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 a mógłby ktoś podesłać jakiś link z żarnikami do naszych biksów chocby tu :> http://moto.allegro.pl/item995321918_zarowki_xenonowe_zarowka_d1s_nowe_oryginal.html
Rekomendowane odpowiedzi