dudi75 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Koledzy tez mam takie dziwne wibracje przy przyspieszaniu tylko ze unie pod czas skrecania w prawo badz w lewo jeszcze sie zwiekszaja silnik 1.9 TDI . Jak sprawdzi te przeguby czy sa ok
rvc Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Witam .sprzedalem moje audi... kupe zlomu juz i kupilem nowa toyotke avensis. jestem happy i szczesliwy. pozdrawiam posiadaczy starych psujacych sie audiczek i podziwiam ich cierpliwosc kiedy kazdy mechanik na widok audi ma dolarki wq oczach i od razu mysli ze ma frajera przed soba....
Lukaszxxx Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Witam .sprzedalem moje audi... kupe zlomu juz i kupilem nowa toyotke avensis. jestem happy i szczesliwy. pozdrawiam posiadaczy starych psujacych sie audiczek i podziwiam ich cierpliwosc kiedy kazdy mechanik na widok audi ma dolarki wq oczach i od razu mysli ze ma frajera przed soba.... Twoja strata wiesz jak to mowia Toyota a w srodku ....... bez urazy :> miales moze nalatane pol mln to sie sypalo...
dudi75 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Witam .sprzedalem moje audi... kupe zlomu juz i kupilem nowa toyotke avensis. jestem happy i szczesliwy. pozdrawiam posiadaczy starych psujacych sie audiczek i podziwiam ich cierpliwosc kiedy kazdy mechanik na widok audi ma dolarki wq oczach i od razu mysli ze ma frajera przed soba.... Twoja strata wiesz jak to mowia Toyota a w srodku ....... bez urazy :> miales moze nalatane pol mln to sie sypalo... Jak bys kupil nowa Audi to tez bys nie mial problemow a tak to trafiles na jakas skarbonke i miales problemy :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi