Krzysztof Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Panowie a takie pytanie mam.. Czy w Olkuszu jest jakiś mechanik co dobrze ogarnia pompy, wtryski i to wszystko związane z układem paliwowym?
adamFox Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Panowie a takie pytanie mam.. Czy w Olkuszu jest jakiś mechanik co dobrze ogarnia pompy, wtryski i to wszystko związane z układem paliwowym? Koziegłowy ===>tylko tam!!!! w ostateczności Siewierz
Krzysztof Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Panowie a takie pytanie mam.. Czy w Olkuszu jest jakiś mechanik co dobrze ogarnia pompy, wtryski i to wszystko związane z układem paliwowym? Koziegłowy ===>tylko tam!!!! w ostateczności Siewierz A możesz dać jakiś konkretny namiar na to? Auto mam w trakcie diagnostyki także nie spieszy się bardzo
pablo_ua4 Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Opublikowano 5 Maja 2010 Witam ponownie Panowie już wróciłem tak ze możemy się ugadać na piątek mniej więcej na 18:00 jutro czyli we czwartek nie dam rady bo jadę na chwilę do Austrii i dlatego musi być piątek. Dawajcie swoje propozycje co do godziny to jest sprawa do dogadania ja w sumie będę miał czas w piatek od 17:00
Krzysztof Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Piątek może być tylko co jak będzie lało? Ja najwcześniej mógłbym się pojawić między 18:30 a 19:00.
pablo_ua4 Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Opublikowano 5 Maja 2010 Piątek może być tylko co jak będzie lało? Ja najwcześniej mógłbym się pojawić między 18:30 a 19:00. No to godzina właśnie to jest najmniejszy problem oby tylko nie lało a jak juz będzie to znajdziemy takie miejsce zeby się ukryc
pablo_ua4 Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Opublikowano 6 Maja 2010 Witam proponuje spocik piątek godzina 19 na parkingu cerffura. Najlepiejw tym rzędzie miejsc od tego niby stawu czy co tam kiedyś było. Ktoś się pisze???
adamFox Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 [br]Dopisany: 07 Maj 2010, 08:58_________________________________________________ Witam proponuje spocik piątek godzina 19 na parkingu cerffura. Najlepiejw tym rzędzie miejsc od tego niby stawu czy co tam kiedyś było. Ktoś się pisze??? mnie nie będzie pracuje od 14 i po pracy na dodatek wyjeżdżam do Częstochowy(także weekend też odpada) ale w przyszłym tygodniu ok
pablo_ua4 Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Opublikowano 7 Maja 2010 [br]Dopisany: 07 Maj 2010, 08:58_________________________________________________ Witam proponuje spocik piątek godzina 19 na parkingu cerffura. Najlepiejw tym rzędzie miejsc od tego niby stawu czy co tam kiedyś było. Ktoś się pisze??? mnie nie będzie pracuje od 14 i po pracy na dodatek wyjeżdżam do Częstochowy(także weekend też odpada) ale w przyszłym tygodniu ok No to nie tak zrobimy w tym tygodniu sobie darujemy i zrobimy w przyszły piątek o godzinie 19:00 na cerffurku ok???
adamFox Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 nie no, zróbcie pierwszy jak wam pasuje, ja się pisze na przyszły tydzień bo mam ranki także postaram sie zarezerwować czas i przyjade ps zapraszam na poniedziałek do Chrzanowa 19.19 :>
Art_A4 Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 W tym tygodniu nie dam rady. Pracuje na popołudnie . Piątek 19:00 (przyszły tydzień), parking Cerrfur pasuje !!!!
pablo_ua4 Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Opublikowano 7 Maja 2010 W tym tygodniu nie dam rady. Pracuje na popołudnie . Piątek 19:00 (przyszły tydzień), parking Cerrfur pasuje !!!! No to spocik ustalony jest na przyszły tydzień na piątek na godzinę 19:00 parking cerffurka :>
Krzysztof Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Mnie również ta data i godzina pasuje.[br]Dopisany: 07 Maj 2010, 18:14_________________________________________________Panowie nie ma ktoś z was w garażu wtrysku sterującego do 1Z? Muszę podmienić, żeby wyeliminować jego wadliwe działanie..
talib1990 Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Panowie a takie pytanie mam.. Czy w Olkuszu jest jakiś mechanik co dobrze ogarnia pompy, wtryski i to wszystko związane z układem paliwowym? Koziegłowy ===>tylko tam!!!! w ostateczności Siewierz wiele dobrych rzeczy slyszalem o tym pompiarzu z Koziegłów ale odmówił zrobienia pompy w 1Z a z pompą do sprintera CDI sie pieprzył 2 tygodnie, ciagle odwlekajac termin, a jego słowa mówiły same za siebie " panie 3 dni i zrobione " dopiero 1Z'ta ogarnął dziadek w Dąbrowie Górniczej.
Krzysztof Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 talib1990, możesz podrzucić też jakiś namiar? Może być PM.
talib1990 Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 talib1990, możesz podrzucić też jakiś namiar? Może być PM. prosze - 501934119 a co do faceta z Koziegłów, może jest dobry ale bierze za dużo rzeczy do roboty i nie ogarnia się czasowo.
pablo_ua4 Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Opublikowano 14 Maja 2010 No i co tam Panowie spotykamy się dziś o tej 19???
adamFox Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 No i co tam Panowie spotykamy się dziś o tej 19??? no właśnie
Rekomendowane odpowiedzi