Gość mlodszy90 Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 witam,mam taki problem. wymieniałem kostkę stacyjki,po podłączeniu poduszki i złożeniu gdy odpalam samochód jej kontrolka nie gaśnie,przy podłączaniu kierowałem się książka sam naprawiam samochód od Audi A4. jaka może być przyczyna? z góry dziękuje.
lukasssw Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 jeżeli wszystkie kable podłączyłeś poprawnie, to chyba bez vag-a i wykasowania błędu się nie obędzie
marewel Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 Pewnie włączyłeś zapłon na odłączonej poduszce.
Gość mlodszy90 Opublikowano 8 Lipca 2007 Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgadza się,włączyłem zapłon gdypoduszka była odłączona,przy samym podłączaniu jej akumulator był odłączony.Jest na to jakiś sposób żeby zlikwidować ten błąd bez użycia VAGA?
Piotrek98igo Opublikowano 8 Lipca 2007 Opublikowano 8 Lipca 2007 raczej nie,miałem podobny problem jak wtyczka z fotela sie rozłączyła
marewel Opublikowano 8 Lipca 2007 Opublikowano 8 Lipca 2007 Kumpel zlutowal mi ostatnio VAGA za 20zł,tak abstrahując od tematu.
gadi Opublikowano 8 Lipca 2007 Opublikowano 8 Lipca 2007 Chyba chodziło Ci o Interfejs diagnostyczny do programu VAG-COM
Rekomendowane odpowiedzi