irlandczyk007 Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Opublikowano 27 Maja 2010 Czekamy.Całosc wezmiemy do kupy na koncu i zrobimy nowego posta co i jak.Narazie pokolei.Wiecej zdjec by sie przydało.
Orange Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 założyłem nowy wątek w dziale wnętrze, może ktoś nam pomoże http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_demontaz_elementow_wnetrza-t136139.0.html
irlandczyk007 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2010 Orange napisz do mnie na gg3323151
The_Dzejms Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Przecież są instalki i projekty z fotorelacjami, także można śmiało z tego skorzystać http://www.a4-klub.pl/smf/projekty_caraudio-b140.0/
irlandczyk007 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2010 Owszem są.Pokaż chociaż jeden na audi b6 sedan
The_Dzejms Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Trochę wyobraźni i przenieść schemat do b6-stki, nie widzę w tym żadnego problemu..
Orange Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 schemat to my znamy.. tylko jak rozbebeszyć drzwi krok po kroku żeby nic nie urwać, złamać... i je wygłuszyć? no i jak zdemontować progi i tylną kanape żeby ładnie przeprowadzić kable do bagażnika?
irlandczyk007 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2010 Własnie sie dowiedzialem ze jezeli chesz odkrecic blache za glosnikiem tzreba jechac do mehcnaika .Trzbe ponoc sciagac szybe.
sewek Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 hejka ,kable prądowe wewnątrz poprowadziłem u siebie taka palstikową rynienka którą idzie wiązka chyba tylna.Tylko trzeba zdjąć fotel przedni ,kanapę i oparcie,żeby częściowo zdemontować wykładzinę od strony kierowcy
irlandczyk007 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2010 Panowie jak to wygłuszyc?
sewek Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 dajesz maty na wew. blachę przed prowadnicą szyby,wewnętrzne części boczne drzwi (trochę jest zabawy bo to cienkie paski,potem kładziesz maty na blachę z dziurami po całości ,po przykręceniu dystansu uszczelniasz go wokół i powinno być git).Pamiętaj o jakimś sensownym przymocowaniu kabla od głośnika ,żeby pod wpływem basu nie latał
irlandczyk007 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2010 Jaka mate preferujesz na te dziury?Musi byc w miare twarda zeby sie nie odkształciła?
sewek Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 wiesz ja własnie nie dałem twardych bo bałem sie ,że z czasem popękają,dałem miękkie-są elastyczne przynajmniej ...
irlandczyk007 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2010 No a jak przykleilem maty od srodka z wewnatzr gdzie te dziury.Pewnie trudno tam operowac reka?
rysiuu Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Robiąc drzwi klientom pod mocniejsze zestawy, zawsze namawiam do zamknięcia otworów technologicznych blachą. Stosuję najczęściej blachę Al 1,2mm. Zdecydowanie poprawia się kick, gdyż kubatura drzwi nie zmienia się pod wpływem ruchu membrany. Żadna mata nie będzie na tyle sztywna i zawsze będzie "pulsować" na większych dziurach.
Rekomendowane odpowiedzi