WOJTEK WOŁOMIN Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Witam dziś zmieniłem radia z audi delta na concert i nie działa mi zmieniarka prosze o pomoc.
gruby1983r Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 do radia delta jest specjalna zmieniarka i pewnie dla tego w concert nie działa
WOJTEK WOŁOMIN Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Opublikowano 5 Maja 2010 dzięki za odpowiedz ale aż nie chce mi się wieżyć zeby nie działała.moze piny w kostce są inaczej rozsytuowane.prosze was o wypowiedzi bo moge to radio jeszcze oddać.
gruby1983r Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 w radiu delta jest inna komunikacja ze zmieniarka niz concert i dla tego nie działa. ja do swojej delty dorabiałem emulator zmieniarki na wyjscie jack i musiałem kawałek procesora wsadzic aby przy przełaczaniu przyciskiem MODE uaktywnic to wyjscie. ewentualnie porównaj jak wygladaja piny w delcie i concert na www.studio24.prv
marcinmk2 Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 w radiu delta jest inna komunikacja ze zmieniarka niz concert i dla tego nie działa. ja do swojej delty dorabiałem emulator zmieniarki na wyjscie jack i musiałem kawałek procesora wsadzic aby przy przełaczaniu przyciskiem MODE uaktywnic to wyjscie. ewentualnie porównaj jak wygladaja piny w delcie i concert na www.studio24.prv Link nie działa
WOJTEK WOŁOMIN Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Opublikowano 8 Maja 2010 panowie zrobiłem zdjecia schematów radii pierwsze delty na którym zmieniarka działa a drugie concert na którym nie działa zmieniarke mam ori audi system bose. delta concert
Rekomendowane odpowiedzi