marcin b5 Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 witam mam zajechane łozysko na sprezarce klimatyzacji,wiec z tego powodu zdjełem pasek,czy jest mozliwa wymiana tego łozyska we własnym zakresie a jesli tak to co trzeba najpierw zrobic,krok po kroku dodam ze sprezarke mam praktycznie na wierzchu tylko tyle ze nie odkrecałem wyzy z czynnikiem chłodzacym z góry dzieki
wojtekce Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 -odkręcasz sprzęgiełko -ściągasz seger -wyjmujesz koło pasowe -wyciskasz łożysko wprasowujesz nowe ,zabezpieczasz ,zakładasz sprzęgiełko najlepiej nakrętkę wkręcać na kleju do gwintów (lubi popuszczać) i po sprawie
marjon Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 a to sprzegielko to jak zdjac?? bo odkrecilem srube a ono nadal nie chce zejsc
marcin b5 Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Opublikowano 16 Maja 2010 witam powiem szczerze sam sie nad tym zastanawiałem ale juz znalazłem tu masz link do strony http://forum.vw-passat.pl/showthread.php?t=29894 wszystko dokładnie widoczne pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi