krolu Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Witam, cze zna ktoś może kod "logowania" VAG-COM-a dla silnika AEE ? 1,6 MPI w skodzie...
kropeck Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Ten 'kod' o który Ci chodzi jest przy kluczykach - czterocyfrowy kod. Tzn ja go mam przy kluczykach na takiej plastikowej plakietce. Podczas wpisywania trzeba dopisać jedno zero na początku, aby uzyskać liczbę pięciocyfrową. Nie ma kodów "uniwersalnych". Bo rozumiem, ze chodzi Ci o tzw. "dostęp upoważniony", żeby móc coś porobić z adaptacjami.
krolu Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Opublikowano 6 Maja 2010 Ten 'kod' o który Ci chodzi jest przy kluczykach - czterocyfrowy kod. Tzn ja go mam przy kluczykach na takiej plastikowej plakietce. Podczas wpisywania trzeba dopisać jedno zero na początku, aby uzyskać liczbę pięciocyfrową. Nie ma kodów "uniwersalnych". Bo rozumiem, ze chodzi Ci o tzw. "dostęp upoważniony", żeby móc coś porobić z adaptacjami. dokładnie o to mi chodzi... a co jak nie mam tego paska przy kluczykach? do swojego silnika znalazłem na necie... - do tego nie potrafię
Maryanoo Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 ten przy kluczykach z zerem przed to jest generalnie od immo sprobuj 12233 w skodzie powinien wejsc
krolu Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Opublikowano 8 Maja 2010 ten przy kluczykach z zerem przed to jest generalnie od immo sprobuj 12233 w skodzie powinien wejsc to jest standardowy do 1,9 tdi... już w sumie po temacie poradziłem sobie bez tego kodu
Rekomendowane odpowiedzi