chopin Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Andreju Ryju Co nic nie mówisz że sie dostaliśmy do kalendarza ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 myslallm ze wiesz takie rzeczy i sledzisz watek kalendarza na biezaco, male zdjecie co prawda ale zawsze cos temat nie otwierania bagaznika ogarniety, urwany przewod masy na przegubie przy klapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 myslallm ze wiesz takie rzeczy i sledzisz watek kalendarza na biezaco, male zdjecie co prawda ale zawsze cos temat nie otwierania bagaznika ogarniety, urwany przewod masy na przegubie przy klapie Ja nie mam Fejsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 jak można nie mieć FB chopin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 jak można nie mieć FB chopin Można Juziu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 w cale się nie przyznawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horneth Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 To z czego obecnie wykonane są instalacje elektryczne w samochodach woła o pomstę do nieba... kiedyś mechanik nie potrzebował przy każdej diagnostyce sprawdzać instalacji bo ta zawsze była sprawna a teraz 80% usterek to zgnite przerwane instalacje... Fakt faktem jest tych kabli w samochodach co raz to więcej ale i tak są one z gó... wykonane. PS Ja też nie mam gejsbuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 walka z ori webasto zakonczona smiga pieknie lacznie z pilotem jakby sie komus trail wzmacniacz antenowy do sedana pod webasto to chetnie przygarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 gratki modzika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4 S line 1.8 turbo 190 KM Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Jakbym widział swoją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Jakbym widział swoją ale nick to kolega ma zabójczy chyba bym oszalał jak miałbym gdzieś to drugi raz wpisywać nie na swoim urządzeniiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4 S line 1.8 turbo 190 KM Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Jakbym widział swoją ale nick to kolega ma zabójczy chyba bym oszalał jak miałbym gdzieś to drugi raz wpisywać nie na swoim urządzeniiu Wiem robione konto na szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Webasto Świetna Sprawa! Co do nicka przedmówcy to na szczęście możesz prosić o zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 walka z ori webasto zakonczona smiga pieknie lacznie z pilotem jakby sie komus trail wzmacniacz antenowy do sedana pod webasto to chetnie przygarne Endri graty webasta - już wiem do kogo będę uderzał jak przyjdzie na mnie czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Dzieki dzieki ale samo zalozenie pieca to nie moja dzialka Ja kabelki podlaczylem a od reszty jest inny spec na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barrowiec1 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 To Ty masz jakiegoś speca forumowego w uk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Niestety w pl A co dorwales piec do beny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barrowiec1 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Nie, no co ty... Ale kto wie, może kiedyś. Jak narazie MOT oblany przez downpipa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 haha ja swojego kata zostawilem na podmianke przed MOTem wlasnie i potem zas powrot do DP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 nie było mnie tu jakiś czas i widze że grubo poleciałeś + virusik robi wrażenie nic tylko pogratulować furacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi