andr3i Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 dzieki cos tam sie lepiej odpycha obecnie poszukiwania nowego CCCO ale ciezko dorwac to co bym juz chcial miec w srodku zeby potem nie dokladac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 dzieki cos tam sie lepiej odpycha obecnie poszukiwania nowego CCCO ale ciezko dorwac to co bym juz chcial miec w srodku zeby potem nie dokladac to jest nas dwóch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Z racji iz bylo troche spokoju musialo sie cos wysypac..... Zanik zaplonu na 2 i 4 cylindrze sprawdzilem vcds i sypalo bledami itp Obstawialem swiece na poczatek no i wymienilem je odrazu ale lipa Podmienielem miejscami cewki no i 2 do wymiany... Dodatkowo uszczelka pod pokrywa zaworownzaczela przepuszczac ciut wiec tez do wymiany Dzis auto do lakiernika: maska, przedni zderzak i tylnie drzwi...... Konrad dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_A4 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Z racji iz bylo troche spokoju musialo sie cos wysypac..... Zanik zaplonu na 2 i 4 cylindrze sprawdzilem vcds i sypalo bledami itp Obstawialem swiece na poczatek no i wymienilem je odrazu ale lipa Podmienielem miejscami cewki no i 2 do wymiany... Dodatkowo uszczelka pod pokrywa zaworownzaczela przepuszczac ciut wiec tez do wymiany Dzis auto do lakiernika: maska, przedni zderzak i tylnie drzwi...... Konrad dzieki za pomoc Edytowane 23 Stycznia 2015 przez konrad_A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Ile za lakierowanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 dowiem sie dokaldnie wieczorem ale obstawiam 200 + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Andreju , kolor w temacie poprawiony przez Prezesa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) Ale przeciez sam mogles to zrobic oO A tymczasem male spy foto http://i.imgur.com/8d5eyqO.jpg Edytowane 25 Stycznia 2015 przez andr3i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Ale przeciez sam mogles to zrobic oO A tymczasem male spy foto http://i.imgur.com/8d5eyqO.jpg Jest już tak jak u mnie brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Grille bez chromu jakos mi bardziej leza ale To kwestia gustu wiadomo Teraz morda kompletna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Grille bez chromu jakos mi bardziej leza ale To kwestia gustu wiadomo Teraz morda kompletna Wiem wiem , ale mówię bardziej o kompletnym zdesiu s-line z pdc i pod spryski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barrowiec1 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Znajdź mi taki [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Znajdź mi taki [emoji6] My już mamy takie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Bartek od esy nie chcesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barrowiec1 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Ni. Tylko s-line ze spryskami i pdc. I nie żadna rzeźba, tylko genuine [emoji10] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek81 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 jak zwykle,robota profeska,u ciebie maniana nie przejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 jak zwykle,robota profeska,u ciebie maniana nie przejdzie nie ma takiej opcji dzieki cykniete tel bo aparat cos szwankuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 jak zwykle,robota profeska,u ciebie maniana nie przejdzie nie ma takiej opcji dzieki cykniete tel bo aparat cos szwankuje miód malina :kox: Ryju będziesz na BT ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Ciezko powiedziec bo mam ciut wczesniej wizyte w pl Chcialbym ale nie wiem czy sie wyrobie, jeszcze musze przemyslec co i jak No i napewno nie autem teraz dopiero na lato ale to juz pewnie nowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi