andr3i Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 A4 avant mialo byc ale jednak padlo na A5 i nie zaluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Ja robię przyczajkę na B8 białą w avancie , może na wiosnę I jak , sprzedałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 nie cos ty, ludzie mysla ze oddasz za darmo i tez beda narzekac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 U mnie ostatnio było 3 ciapatych bo zderzak kupili tylny S-Line na dwa kominy i jak zobaczyli mojego furacza to odjechać nie chcieli. Od ręki tak jak stoi 4.5K dawali.... ale co ja za to kupię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barrowiec1 Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 (edytowane) Tak se myślę, że za 5k bym im puścił [emoji12] Edytowane 13 Marca 2016 przez barrowiec1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Michal wyslij ich do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Michal wyslij ich do mnie Tylko mi nie pisz że za 4.5K byś swojego pogonił ... Tak se myślę, że za 5k bym im puścił [emoji12] Mój ma już nalatane 180K mil i te 4.5k w sumie nie jest źle , tylko co tu kupisz za taką kasę , a do B8 po lifcie trzeba by było trochę dołożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barrowiec1 Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Toyote aygo [emoji12] [emoji2] [emoji2] [emoji2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Toyote aygo [emoji12] [emoji2] [emoji2] [emoji2] ...że tak powiem [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Michal wyslij ich do mnie Tylko mi nie pisz że za 4.5K byś swojego pogonił ... Tak se myślę, że za 5k bym im puścił [emoji12] Mój ma już nalatane 180K mil i te 4.5k w sumie nie jest źle , tylko co tu kupisz za taką kasę , a do B8 po lifcie trzeba by było trochę dołożyć nie ma takiej opcji po dlugich walkach jednak udalo sie wywalczyc wymiane szybki na grzana, wczorja moglaj uz byc wymiana ale auto bylo w posiadaniu mojej pani wiec nastepny czwartek wizyta zaklepana. ogolnie ta szyba nie wychodzila na rynek brytyjksi mowia w aso wiec okres oczekiwania byl jakies 2 tyg. cena nowki z aso 697 funtow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barrowiec1 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 To brałeś z ubezpieczenia? Czy tylko się dowiadywaleś w ASO? I zrób zdjęcie, gdzie moduł umieściłeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 z ubezpieczenia ale najpierw dzwonilem do autoglass zeby zaklepac wizyte bo myslalem ze da sie naprawic a gosciu kumaty byl i widzi ze szyba inna no i mu wytlumaczylem potem rozmowa z ubezp i oni dzwonili tez do nich i wtedy zamowili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barrowiec1 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Czyli kumaty gościu musiał potwierdzić, że miałeś starą grzaną? Bo jak gadałem z nimi, to oni te stare szyby na skip... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 tak ale musialem mu kable pokazac wychodzace z szyby bo napoczatku nie dowierzal tyle ze kolor mu nie pasowal ze zwykla wiec wiedzial ze cos lepiej jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 tak ale musialem mu kable pokazac wychodzace z szyby bo napoczatku nie dowierzal tyle ze kolor mu nie pasowal ze zwykla wiec wiedzial ze cos lepiej jest Dobre wałki klepiesz w UK w PL by to nie przeszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 20 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 (edytowane) W uk by nie przeszla polowa aut z polski bez katow itpNo i nowka sztuka szybka grzana zawitala na pokladzie na sprzedaz cena 30 tys zl Edytowane 20 Września 2016 przez andr3i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Gdyby nie ta kierownica po prawej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barrowiec1 Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Szybka działa? Sent from my SM-G920F using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 13 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 sprzedany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Po pol roku u innego wlasciciela auto wrocilo do mnie... jest troche pracy doczyscic srodek i lakier to podstawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi