andr3i Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Opublikowano 4 Marca 2012 Mam kilka typow ale chyba z przewaga na A5 potem a4b8, a6c69 nie miesci sie do garazu) lub ewentualnie b7 3.0 TDI oczywiscie
seves Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Andrei ile chcesz za furkę i jaki teraz przebieg?
andr3i Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Opublikowano 7 Marca 2012 przebieg to 62300 mil, czyli leciutko ponad 100k kilometrow, w pelni udokumentowany serwis itp cena na pw
andr3i Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Opublikowano 23 Marca 2012 wyglada na to ze jeszcze troszke pojezdze b6, kupno nowego wozidla musi jeszcze poczekac jkais czas... w weekend mala zabawa z myciem i woskowaniem choc przyznam ze jak zobaczylem rozmiar pudeleczka z woskiem nie wiedzialem czy sie smiac czy moze bylem w ukrytej kamerze
andr3i Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Opublikowano 24 Maja 2012 no i oto efekty pracy, tylko 1 warstwa wosku bo na druga czasu juz nie bylo zdjecia moze nie najlepsze ale takie udalo sie uratowac z karty pamieci przed formatem ---------- Post dopisany 24-05-2012 at 10:59 ---------- Poprzedni post napisany 04-04-2012 at 11:11 ---------- wolny czas + motywacja oraz troszke grosza pozwolilo na kilka modow oto efekty prac kiera MF z gladka skorka oraz bialymi niciami od S5(musze tylko dorwac znaczek S-line na wymianke ) doszlo rowniez poprawne zrobienie BT w pelnej funkcji z ksiazka tel itp co za tym idzie trzeba bylo pogrzebac w kabelkach i wyrezac SDS, przy okazji wpadlo polskie menu do navi, choc nie jestem do konca przekonany czy m isie podoba pl jezyk bo niektore przetlumaczone teksy pozostawiaja wiele do zyczenia, mysle czy nie lepiej wrocic do eng zostalo jeszcze do zrobienia lustro wew z fotochromem za smieszne pieniazki wychaczylem okazje i wzialem oto felgi (oczywiscie do zrobienia) 8jx18 ET 33 ktore pojda w grafit w najblizszym czasie
szczawik Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 jest gitara! jak bedziesz robil fele? jakis kolor?
andr3i Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Opublikowano 24 Maja 2012 mysle nad grafitem, jutro ide do lakiernika obejrzec jakie ma dokladnie kolory
szczawik Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 do tego koloru nadwozia grafit bedzie super!
andr3i Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2012 mial byc grafit ale wyszlo inaczej
Fr0styyy. Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Profeska robota z tą renowacją Ile dałeś za te fele?
andr3i Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2012 za fele cena smieszna bo 300 zl na polskie przeliczajac za odnowe tez niewiele zmiana bedzie po przyjezdzie z polski z urlopu
P-U-M-A Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Czemu zmieniasz felgi ile chcesz za tamte?
Fr0styyy. Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Profeska robota z tą renowacją Ile dałeś za te fele? To dobry deal
Blachu Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Silnik i quattro robią robotę Auto świetnie się prezentuje s-line to jest to Robiłeś przekładkę audio na bose... Wymieniałeś wszystkie głośniki, sub i wzmak, oraz instalacje całą? Czy tylko część z tych elementów? Duża różnica w dźwięku?
andr3i Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2012 Czemu zmieniasz felgi ile chcesz za tamte? A co zainteresowany ?mam dodatkowy komplet w sumie tez zmieniam bo te mi sie podobaly od zawsze a mam je praktycznie za free Silnik i quattro robią robotę Auto świetnie się prezentuje s-line to jest to Robiłeś przekładkę audio na bose... Wymieniałeś wszystkie głośniki, sub i wzmak, oraz instalacje całą? Czy tylko część z tych elementów? Duża różnica w dźwięku? bose mam stage I poki co ale w polsce jak bede juz w sobote to na wolnej chwili z pomoca bedzie calosc podmieniona takto 4 glosniki wzmak i sub juz siedza w aucie tyl na kablach ori a na przod trzeba ciagnac nowe, jedynie czego nie podmienilem to glosnika centralnego i gwizdkow
Wojtek_A4 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Idealne polaczenie. 1.8T, quattro, sedan i ten kolor
Rekomendowane odpowiedzi