Fifiński Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Witam, nie widziałem w jakim dziale dać temat, ale skoro ma kabelki to dam w elektrycznym. Mianowicie przy ostatnim grzebaniu przy aucie jakimś cudem zachciało mi sie spojrzeć na chłodnice, i zobaczyłem coś takiego (sry za jakość, robione telefonem) : Widać ewidentnie że jest to coś złamane, tylko pytanie skąd to i co to. Dzięki
Fifiński Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Opublikowano 8 Maja 2010 Jeśli to czujnik, to gdzie powinien się znajdować ? (Jakieś foto) bo Przecież musiał skądś zostać urwany
Fifiński Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Opublikowano 8 Maja 2010 Hmmm tak więc co to może być innego ?
jarko Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Nawet ja wiem że to czujnik temp. EDIT Jeśli to czujnik, to gdzie powinien się znajdować ? (Jakieś foto) bo Przecież musiał skądś zostać urwany Przypatrz się dobrze, na dole pod czujnikiem widać skąd się urwał :gwizdanie:
Fifiński Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Opublikowano 8 Maja 2010 Nawet ja wiem że to czujnik temp. EDIT Jeśli to czujnik, to gdzie powinien się znajdować ? (Jakieś foto) bo Przecież musiał skądś zostać urwany Przypatrz się dobrze, na dole pod czujnikiem widać skąd się urwał :gwizdanie: Tylko kurna pytanie, jak go tam przykleić spowrotem ;d
jarko Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Kup nowy uchwyt albo przypnij gdzieś trytytką do zderzaka ten czujnik :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi