Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AGB] Pierwsze w Polsce B6 2.7L V6 biturbo S-line 486PS 590NM [str. 232]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Wreszcie sie ogarnalem i beda niedlugo oslony carbonowe z RS4 na silnik :naughty::kox:

...a potem tylko cooler, soft, moze wydech i odkladanie kasy na 400+ :disgust:

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Wyświetleń 282,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wreszcie sie ogarnalem i beda niedlugo oslony carbonowe z RS4 na silnik :naughty::kox:

A co za coolerki masz teraz ? myślałem, że ersowe z B7 :mysli: nie będziesz na nich softa robił :mysli:

Opublikowano

A co za coolerki masz teraz ? myślałem, że ersowe z B7 :mysli: nie będziesz na nich softa robił :mysli:

cooler w rs b7?? coś Ci się pokiełbasiło :decayed:

Opublikowano

w RS4 B7 jest wolnossak :sick3:

nie ma kulerkuf

Opublikowano

A no fakt :decayed: taka gafa :oops:

Czyli na coolerkach z rs4 B5 nie będziesz teraz robił programu, tylko robisz FMIC'a od razu :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Mam zwykle coolerki z S4.

Szkoda kasy na coolery z RS4... 900PLN, a w dolocie cieplo.

W lato wystarczaja na sam soft.

Opublikowano

Mam zwykle coolerki z S4.

Szkoda kasy na coolery z RS4... 900PLN, a w dolocie cieplo.

W lato wystarczaja na sam soft.

Będziesz sprzedawał obecne ? wchodzą bez problemu do B6/B7 czy trzeba coś rzeźbić ze zbiorniczkiem płynu do sprysków ?

Może bym łyknął, jak by cena była spoko :mysli: tylko czy będzie lepsza wydajność względem 3.0 tdi :mysli:

Opublikowano

Nie kombinuj :decayed: Zrób sobie porządnego FMIC'a.

Opublikowano
  • Autor

Obstawiam, ze masz takie same jak ja :)

Przynajmniej jesli chodzi o wielkosc... Moje z 2.5TDI byly praktycznie takie same.

Jak chcesz poprawic chlodzenie to tylko FMIC, albo rzezbienie jakichs 2 duzych bocznych (np. z Q7 3.0TDI).

Opublikowano

FMIC'a nie chcę, za dużo rzeźby z chinolami przez pompę abs, która w 3.0 jest z przodu przez chłodnicą wody.

No chyba, że AWE ale nie dostepne do 3.0 a tym bardziej w Europie. Jak by był AWE u nas to można by było pokombinować z orurowaniem ale niestety nie ma, zreszta cena powala. To jedyny duży cooler, który mógł bym wziąć pod uwagę.

Myślę, że dwa większe smicki by rozwiązały u mnie problem wysokich letnich temperatur, bo jakichś mega mocy to ja nie przewiduję z tym motorem.

Opublikowano
  • Autor

Watpie, czy 2 wieksze pomoga... ale mozesz eksperymentowac.

Zrobic boczki aluminiowe, orurowanie z kwasa i moze cos to da, ale nie wiem, czy warte zachodu.

Opublikowano

No i przy chińczyku belkę trzeba wyciąć, a tego nie chcę, dlatego taki AWE był by idealny :przebiegly:[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 15:24_________________________________________________BTW Fly robiłeś jakieś hamowanko ostatnio bo widzę że Ci seria wzrosła :good:

Opublikowano

A nie możesz zrobić gdzieś na zamówienie w takich samych rozmiarach jak AWE? :wink4:

Opublikowano
  • Autor

BTW Fly robiłeś jakieś hamowanko ostatnio bo widzę że Ci seria wzrosła :good:

Nie :) - taki wynik byl za pierwszym hamowaniem. Drugie hamowanie zaraz po pierwszym dalo 2PS i 30nm mniej... pewnie sie zgrzał.

Wymieniam wtryski na dniach (zaczynam szukac problemu w zaplonie) i moze znowu do Witka sie karne.

Opublikowano

A nie możesz zrobić gdzieś na zamówienie w takich samych rozmiarach jak AWE? :wink4:

Musiał bym się tułać po Polsce z noclegami :wallbash: u nas nikt tego nie ogarnia :wallbash:

Fly to mam nadzieję, że w końcu się uda jakieś sensowne kreski dłubnąć :)

Opublikowano
  • Autor

Wpadnij znowu do Warszawy do rodzinki, mamy tu dobrego szpeca, ktory robi customowe coolery na dobrych rdzeniach (nie zadne chinole).

Sam planuje sie do niego wybrac... :gwizdanie:

Tylko tez chcialbym zachowac belke i nie wiem, czy cos z tego wyjdzie :kwasny:

Opublikowano

Wpadnij znowu do Warszawy do rodzinki, mamy tu dobrego szpeca, ktory robi customowe coolery na dobrych rdzeniach (nie zadne chinole).

Sam planuje sie do niego wybrac... :gwizdanie:

No proszę, jak by tak żywcem ściągnął z AWE to było by coś. Dzięki Michał za zaproszenie, do wiosny się wyjaśni czy się zdecyduję na millteka, jeśli tak to cooler na bank, no i wizyta u Witka.

EDIT: bajk pedzie dojechały :kox: jeszcze raz Big THX's :hi:

Opublikowano

Sprawdzone :good: Polecam, sam taki mam.

Zapomnij. :gwizdanie:

Nie wiem co wy z tymi belkami, w razie stłuczki lub uderzenia FMIC przyjmuje na siebie część energii.

Opublikowano
  • Autor

Ja mam glowna obawe o to, ze w razie jakiegokolwiek zdarzenia ktos moze sie przyczepic podcietej belki.

Opublikowano

Że, niby co.... belka spowodowała stłuczkę. Obawiasz się że nie wypłacą Ci odszkodowania z AC?