Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AGB] Pierwsze w Polsce B6 2.7L V6 biturbo S-line 486PS 590NM [str. 232]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Że, niby co.... belka spowodowała stłuczkę. Obawiasz się że nie wypłacą Ci odszkodowania z AC?

nie panikujcie, miałem niedawno przygodę i jeżdżę praktycznie bez belki, normalnie dostałem kasę z AC :rolleyes:

najlepsze jest to że chłodnice i zderzak poleciały, a cooler cały (chinol :decayed:)

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Wyświetleń 282,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wpadnij znowu do Warszawy do rodzinki, mamy tu dobrego szpeca, ktory robi customowe coolery na dobrych rdzeniach (nie zadne chinole).

Sprawdzone :good: Polecam, sam taki mam.

Tylko tez chcialbym zachowac belke i nie wiem, czy cos z tego wyjdzie :kwasny:

Zapomnij. :gwizdanie:

Nie wiem co wy z tymi belkami, w razie stłuczki lub uderzenia FMIC przyjmuje na siebie część energii.

no ile przejmie tej energii widziales jak belka jest profilowana?

ma strukture wzmocniona i troche daje przy wypadku zreszta zagranica to nie przejdzie 0 kasy z ubezpieczenia

hasselhoff nie kombiunuj z chlodzeniem tylko zaplony wreszcie zrob bo ciekaw jestem w czym problem :)

Opublikowano

ma strukture wzmocniona i troche daje przy wypadku zreszta zagranica to nie przejdzie 0 kasy z ubezpieczenia

hasselhoff nie kombiunuj z chlodzeniem tylko zaplony wreszcie zrob bo ciekaw jestem w czym problem :)

Nie musisz mi tłumaczyć, jak jest wyprofilowana, bo wymieniałem ostatnio belki w obu zderzakach przy montażu zderzaków S-line.

Te amerykańskie są nawet masywniejsze (całkiem inne niż EU) i montują tam FMIC pomimo bardziej rygorystycznych norm bezpieczeństwa.

Miałeś kolizję z FMIC za granicą, że takie informacje przekazujesz? Ja mieszkam za granicą i jeździ tu trochę takich samochodów, a przy wykupowaniu polisy pytają się czy samochód był w jakimś stopniu modyfikowany, wtedy polisa uwzględnia przeróbki za dodatkową opłatą, także jak nie masz pojęcia to następnym razem podciągnij wiedzę zanim zaczniesz pisać takie bzdury.

Opublikowano

U mnie belka ma zostać i nawet nie biorę pod uwagę by ja wyciąć. Skoro ktoś mądry ja tam wpakowal to nie zamierzam być mądrzejszy i jej wycinać. Każdy robi jak chce. Ja belke chce zostawić. Za dużo jeżdżę po germani aby ryzykować przypal a i mimo wszystko dbam o bezpieczeństwo rodziny.

Opublikowano

Nie musisz mi tłumaczyć, jak jest wyprofilowana, bo wymieniałem ostatnio belki w obu zderzakach przy montażu zderzaków S-line.

Te amerykańskie są nawet masywniejsze (całkiem inne niż EU) i montują tam FMIC pomimo bardziej rygorystycznych norm bezpieczeństwa.

Miałeś kolizję z FMIC za granicą, że takie informacje przekazujesz? Ja mieszkam za granicą i jeździ tu trochę takich samochodów, a przy wykupowaniu polisy pytają się czy samochód był w jakimś stopniu modyfikowany, wtedy polisa uwzględnia przeróbki za dodatkową opłatą, także jak nie masz pojęcia to następnym razem podciągnij wiedzę zanim zaczniesz pisać takie bzdury.

wiem jak jest w szwabii na modyfikacje musisz miec TÜV a tego w zyciu nie dostaniesz na podcieta belke temat zamkniety

wlochy francja belgia austria szwajcaria luxemburg holandia to samo wiec o czym ma rozmawiamy?

to ze angole jezdza jak chca i moga sobie latarki w autach zakladac ultrafilolety i cuda wianki nie znaczy ze tak jest wszedzie wiem jak jest w szwabii i nie da sie wiec doczytaj prosze a nie ucz kogos jak sam nie wiesz a jedna wyspa w eurpie swiata nie czyni

Opublikowano

wiem jak jest w szwabii na modyfikacje musisz miec TÜV a tego w zyciu nie dostaniesz na podcieta belke temat zamkniety

wlochy francja belgia austria szwajcaria luxemburg holandia to samo wiec o czym ma rozmawiamy?

to ze angole jezdza jak chca i moga sobie latarki w autach zakladac ultrafilolety i cuda wianki nie znaczy ze tak jest wszedzie wiem jak jest w szwabii i nie da sie wiec doczytaj prosze a nie ucz kogos jak sam nie wiesz a jedna wyspa w eurpie swiata nie czyni

To w szwabii nie ma samochodów z FMIC? :polew: Z samej Holandii ile jest filmików na YT z modyfikowanymi samochodami. Nie ośmieszaj się.

Opublikowano
  • Autor

W Niemczech duzo projektow jezdzi na bocznych coolerach, albo drogich centralnych (takich, ze nie tnie sie belki).

Opublikowano

Pierwszy lepszy filmik z Niemiec - podcięta belka

Często bywam w Niemczech, bo mam tam rodzinę i jeździ tam trochę tego. Bez przeglądu raczej nie wypuszczaliby się na ulicę z powodu bardzo wysokich mandatów.

Opublikowano
  • Autor

Bylem dzis chwile na spocie i jak posluchalem wydechu Norbiego to znowu mam ochote wypieprzyc srodkowy tlumik :gwizdanie:

Zastanawiam sie, czy moze byc duuuzo glosniej :mysli:

Opublikowano

Jak chcesz głośniej to po wypieprzeniu środkowego pewnie będziesz miał. :decayed:

Opublikowano
  • Autor

No chce... bo teraz to taka popierdolka jest :decayed:

Zastanawiam sie na ile glosniej moze byc... ale czuje, ze poki sie nie przekonam to sie nie dowiem :polew:

Opublikowano

No chce... bo teraz to taka popierdolka jest :decayed:

Zastanawiam sie na ile glosniej moze byc... ale czuje, ze poki sie nie przekonam to sie nie dowiem :polew:

Najwyżej wspawasz z powrotem. :D

Opublikowano

Mnie rozwala ten wydech

QT26LQS4GCQ

wywalaj nawet się nie zastanawiaj :kox:

Opublikowano
  • Autor

Teraz jest stosunkowo cichy, mniej wiecej jak zwykłe V6 bez katów.

Brakuje mi troche tego co slysze czasem na filmikach na YT :kox:

bajk, z takim to nie dalbym rady :decayed: to chyba full przelot z wieksza srednica.

Opublikowano

No chce... ile glosniej moze byc... ale czuje, ze poki sie nie przekonam to sie nie dowiem :polew:

ja tez sie zastanawiam czy nie wywalic srodkowego :naughty: :naughty: :naughty::kox:

Opublikowano
  • Autor

Ty pierwszy :polew:

Opublikowano

A ja bym chciał żeby mój był trochę cichszy, chociaż po przejechaniu 1,5kkm już dość przycichł. :tongue4:

Opublikowano
(...) chociaż po przejechaniu 1,5kkm już dość przycichł. :tongue4:

Znaczy że juz słuch Ci siada :polew:

Opublikowano
(...) chociaż po przejechaniu 1,5kkm już dość przycichł. :tongue4:

Znaczy że juz słuch Ci siada :polew:

Możliwe. :polew:

A tak poważnie, to wydech z kwasówki musi się "przepalić" i potem jest trochę ciszej.

Opublikowano

Fly ten srodkowy to gowno tlumi. Wywalisz i pewnie nie bedzie wiekszej roznicy. Jedz i to wytnij. Pamietaj ze ty masz na tyle dwa tlumiki a nie jeden jak w S4... Ja robie tylko koncowe na rurach 63mm...