luka_rm Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Witam Wreszcze znalazlem nastepce B5 czyli B6:) Moze nie jest to nic wyrozniajacego sie od innych ale pochwalic sie mozna;) W skrócie: rok 11.2002 silnik 1.9 130km przebieg oryg. obecnie 180tkm kolor czarny(chyba metalik jakis kolorowy?) Wyposazenie: standardowe plus troche oswietlenia tj. swiecace pokretla kratek powietrza, podswietlany podlokietnik, światla czerwone ostrzegające tempomat siedzenia grzane plus pompowane oparcia czujniki parkowania tyl nagłośnienie Audi 9 głośników + woofer i wzmacniacz relingi chrom felgi ori 15'' To chyba byloby na tyle z wyposazenia. Modyfikacje na pewno sie pojawia, narazie poszukuje felunku, potem zderzak s-line, listwy, malowanko itd Zdjecia pogladowe swiezo po umyciu, w przyszlosci pojade w plener na sesje;) Oczywiscie prosze o wszelkie propozycje co do zmian. Przerwsze foty zaraz po zarejestrowaniu; I Mod - Pakiet chrom II Mod -Rameczki klubowe III Mod -Zawieszka S-line IV Mod -Radyjko Concert III V Mod -Skora kubelki VI Mod -Listwy s-line, teraz S4:) VII Mod -Galka s-line VIII Mod -Podswietlany uchwyt na kubek chrom IX Mod -Podswietlana szufladka chrom X Mod -Listwy i zderzak w kolor XI Mod -Program-wykonane-169KM:) X Mod -Kola na wiosne-moze sie uda 12.09.2010 Cos nowego doszlo wiec trzeba sie pochwalic i pokazac;) mala rzecz a odrazu ladniej:)
andr3i Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 obowiazkowo czarne szybki do avanta w tym kolorze to masakra wyglad, autko ladne ale z czasem zakladam ze bedzienie nie do poznania
wuju Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 ja bym wywalił te chromy wkoło szyb jak większa felga to nie zapomnij o glebie
luka_rm Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Opublikowano 10 Maja 2010 mialem ladne czarne listwy ale ktos mi podmienil
SKIBA29 Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 ładna " N I U N I A " . :hi:
luka_rm Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2010 wreszcie sie zebralem i zrobilem kilka fotek nowych modow:)
wuju Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 trochę się zmieniła odkąd ją widziałem ale na duży +
MAGIC87 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 mody ok ale gdzie jakies koło bo na tej 15 to mozna sie w zime turlac
luka_rm Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2010 trochę się zmieniła odkąd ją widziałem ale na duży + no powoli sie upieksza co sie da i jak sie da [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 22:48_________________________________________________ mody ok ale gdzie jakies koło bo na tej 15 to mozna sie w zime turlac no wlasnie jest zima na wiosne jakiegos buta nowego sie zakupi:)
MAGIC87 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 od 18 w zwyz 19 jest dla tych co maja jeszcze wszystkie seryjne zeby
luka_rm Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2010 minimum 18' ale oczywiscie 18' max Wuju z Toba jechalem na Twoich 19'? to mnie wystarczy;)mam slaby krzyz;)
MAGIC87 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 mam slaby krzyz;) w zakupach mango cos wybierz i nie bedzie Cie nic bolało
David Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 mam slaby krzyz;) w zakupach mango cos wybierz i nie bedzie Cie nic bolało kolejny czarny Avant :gwizdanie: ja nie wiem co wy ludzie widzicie w kombi ? sedan ma bardziej sportowa linie mody na + szczegolnie listwy s4
luka_rm Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2010 mam slaby krzyz;) w zakupach mango cos wybierz i nie bedzie Cie nic bolało kolejny czarny Avant :gwizdanie: ja nie wiem co wy ludzie widzicie w kombi ? sedan ma bardziej sportowa linie mody na + szczegolnie listwy s4 bo w sedanie np wanny narożnej nie przewieziesz
wuju Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 minimum 18' ale oczywiscie 18' max Wuju z Toba jechalem na Twoich 19'? to mnie wystarczy;)mam slaby krzyz;) to z radości przełożenia chromów a nie od 19ek przewiózł bym cie e30 to by ci dyski wyleciały czujesz że jedziesz
luka_rm Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2010 to z radości przełożenia chromów a nie od 19ek przewiózł bym cie e30 to by ci dyski wyleciały czujesz że jedziesz to kiedy Wuju przyjedziesz na radomskie dziury? :wink4:moze na automobilklubie sie poslizgamy
Rekomendowane odpowiedzi