Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AHU] A4 97r AVANT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem właścicielem audi A4 1.9 TDI Kombi, :> poniżej zamieszczam zdjęcia mojego "nabytku" i licze na szczere opinie.

Ogólnie to jest golas :evil: ale jak na moje pierwsze autko po ,,Cieniasie 700” :embarrassed: to i tak jest wypas

- rocznik 97 AVANT

- silnik 1.9 TDI 90 KM AHU w Niemieckim serwisie zwiększona 110 KM :good:

- climatronic

- abs

- poduszki powietrzne x2

- el. szyby x2

- el. lusterka x2

- centralny zamek

- alu 15” zwykłe audi

- relingi

- roleta bagażnika

- 6 Głośników

Praktycznie jeszcze w niej nic nie zrobiłem poza podstawowymi wymianami rozrząd, płyny, oleje, świece, termostat, tarcze hamulcowe + klocki. Musiałem wymienić nagrzewnice bo padła :wallbash: i pióra wycieraczek. Zakupiłem sobie jeszcze radyjko JVC bo siedziała jakaś popelina.

Plany:

- białe kierunki boczne

- lampy poliwtowe przód

- chrom wokół szyb

- Fele jakieś 16”

- zmiana kierownicy

- zakup zapalniczki bo niebyło i szpeci taka dziura :sick3:

- polerka całego auta lub tylko zderzaków bo widoczne są obicia i otarcia (wiek auta robi swoje)

jKxES.jpg

yIVhi.jpg

yIXMr.jpg

yI_gA.jpg

LALZr.jpg

frSZA.jpg

yLupA.jpg

Opublikowano

Witam, jestem właścicielem audi A4 1.9 TDI Kombi, :> poniżej zamieszczam zdjęcia mojego "nabytku" i licze na szczere opinie.

zaraz przyleci Rafalekx :decayed:

Opublikowano

Rafalekx powie standardowy wierszyk.

Ja od siebie dodam tylko: nie montuj chromów na metry bo to straszna wioska.

Opublikowano

Ja od siebie dodam tylko: nie montuj chromów na metry bo to straszna wioska.

i ze zaprasza ziomka Radzyniaka na spoty :decayed:

Opublikowano

zaraz przyleci Rafalekx :decayed:

:kox:

:no:

i ze zaprasza ziomka Radzyniaka na spoty :decayed:

:shocked: Dopiero po tym poście zobaczyłem że mamy nowego kolegę w LRA :naughty:

Panie Karolu ziomku z Radzynia :cool1: Witamy na forum i ogólnie autko ładne, ale żeby było fajne fajne to trzeba trochę zmienić :) Plany dobre, ale z tym chromem tak jak koledzy powiedzieli to nie tak kolorowo :rolleyes: Bo ten na metry z allegro itp. to tandeta i troche lipa :disgust: I oczywiście uderzaj do mnie na PW można ogarnąć jakiegoś spota i poznasz ludzi z LRA :wink4: Przy okazji zobaczysz jak rezać autko żeby iść w dobrą stronę :gwizdanie:

Opublikowano

Nie powiesz: lampy zespolone i większa fela :decayed: ?

Opublikowano

Po co jak sam to napisał :gwizdanie: Ja tylko wyraziłem opinię na temat planów, że są ok :good: Nie licząc chromu :gwizdanie:

Opublikowano

Po co jak sam to napisał :gwizdanie: Ja tylko wyraziłem opinię na temat planów, że są ok :good: Nie licząc chromu :gwizdanie:

16' to nie jest duża felga :wink4:

Opublikowano

Ale "większa" :decayed: Cytując Twoje słowa :gwizdanie:

Ładne auto żeby nie było OT :decayed:

Opublikowano

Ale "większa" :decayed: Cytując Twoje słowa :gwizdanie:

Ładne auto żeby nie było OT :decayed:

nie rozumie żeby nie było czego :no:[br]Dopisany: 13 Maj 2010, 22:02_________________________________________________

dzięki koledzy za opinie i rady a jeśli chodzi o chrom to zastanawiałem się kupić właśnie na allegro ale to chyba nie na metry http://moto.allegro.pl/item1028483780_audi_a4_avant_kombi_b5_obwodki_szyb_nowosc_hit.html

chociaż sprawdźcie sami.

Opublikowano

dzięki koledzy za opinie i rady a jeśli chodzi o chrom to zastanawiałem się kupić właśnie na allegro ale to chyba nie na metry http://moto.allegro.pl/item1028483780_audi_a4_avant_kombi_b5_obwodki_szyb_nowosc_hit.html

chociaż sprawdźcie sami.

jest to samo gówno , tylko pociętę na odpowiednie kawałki :thumbdown:, zrób sobie rundkę po szrotach może wyrwiesz ori po pieniądzach, nic innego bym nie zakładał :gwizdanie:

a tak pozzatym to bardzo ładny Rodzyn :naughty:, i jak każda a4 ładny materiał do modów :gwizdanie:

To

Opublikowano

Beznadziejny ten chrom, zalatuje wioską na kilometr :sick3:

Miałem to g... na aucie. Sprzedają gotowo docięty a i tak jest za krótki. Na tym zdjęciu to widać:

1028483780_3

OT to off topic. Zejście z tematu.

Opublikowano

chociaż sprawdźcie sami.

jest to samo gówno , tylko pociętę na odpowiednie kawałki :thumbdown:, zrób sobie rundkę po szrotach może wyrwiesz ori po pieniądzach, nic innego bym nie zakładał :gwizdanie:

a tak pozzatym to bardzo ładny Rodzyn :naughty:, i jak każda a4 ładny materiał do modów :gwizdanie:

To

to nie radzyń tylko jedna z wiosek koło radzynia. dzięki za radę i to jest robienie ludzi w konia z tym chromem na allegro chceszcoś dobrego a nie jakieś g.. piszą że orginalne a tak naprawdeę to szajs. :wallbash: jeszcze raz dzięki

Opublikowano

to nie radzyń tylko jedna z wiosek koło radzynia.

Która? :gwizdanie: :naughty: Jakbyś potrzebował rady/pomocy fachowca i zrobienia logów VAGiem, to mamy w LRA klubowicza co się bardzo dobrze zna ;)