Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADP] Mój ADP-ek na czerownych Flatach, winter setup str.7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Żeby nie było że nic się nie dzieje to zima czas remontów :wink: auto dostało:

-nowe tarcze tył,

-nowe łożyka tył,

-nowe klocki tył,

-zaciski alu od polifta,

-nowe simerbloki na belkę,

-wszystkie przewody hamulcowe na tył,

-nowe filtry i olej,

A wkrótce kpl wahaczy febi i wszystkie przeguby :wink:

No i na jesieni jeszcze auto straciło znaczek na tylnej klapie :decayed:

Jutro może założe dystans na tył po 7 mm na koło:naughty:

Parę pikczersów na winter setupie :whistling::

1394891.jpeg1394893.jpeg1394896.jpeg1394903.jpeg1394894.jpeg

Opublikowano

Zupełnie inne auto :doh:

Opublikowano

Całkiem inne autko na tych felach.

Jednak pożądna fela robi robote.

Opublikowano

Miazga... kolorek tych flatów obledny , pozostaje tylko swapik na 1.8T ;D

Opublikowano

Dobrze wygląda na flatach,zawsze mi się podobało to koło,ile mm brakuje żeby przód i tył był na równi z błotnikiem?

Opublikowano
  • Autor
Miazga... kolorek tych flatów obledny , pozostaje tylko swapik na 1.8T ;D

Postaram się ogarnąć jak zajeżdże silnik :wink: narazie to auto ma dobrze wyglądać a jechać nie musi :grin:

Dobrze wygląda na flatach,zawsze mi się podobało to koło,ile mm brakuje żeby przód i tył był na równi z błotnikiem?

W sensie gleby czy dystansu? przy glebie opona się chowa w nadkole ok 1cm a co do dystansu to nie wiem bo z przodu mam nadkola trochę rozepchane a i nie mam zamiaru wkładać dystansu bo jak w tym sezonie go może obniżę to nie będę skręcał :decayed: a tył to pewnie z 10-15 mm bo et45 robi swoje. Na wiosnę spróbuje po 7mm założyć bo gdzieś mi się walają takie dystanse a później może coś więcej :wink:

Opublikowano

Żle napisałem o dystans mi chodziło,pytam bo nieźle spasowane:wink:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor
Żle napisałem o dystans mi chodziło,pytam bo nieźle spasowane:wink:

Dystans to trudno powiedzieć bo wtedy miałem krzywo przykręconą belkę i na prawym kole miałem dystans 7mm a na lewym nic i wyglądało symetrycznie ale już to ogarnąłem i na lato na pewno ląduje po 7mm na obie strony jak nie więcej :naughty: a aktualnie na zimie mam et35 przy 7,5J :wink:

---------- Post dopisany 15-03-2013 at 12:21 ---------- Poprzedni post napisany 17-01-2013 at 23:23 ----------

mechanika ogarnięta. Poleciało: kpl. wahaczy z łącznikami stabilizatorów, końcówki drążków, przeguby zewnętrzne, osłony na przeguby wewnętrzne, nowe przewody, palec, kopułka, nowa odma, przewody podciśnieniowe i wymyty cały dolot z przepustnicą :wink: niestety gwint na jednym amorze nawet nie drgnął i świec nie da się wykręcić :facepalm: Dałem tylko d*py bo nie zmieniłem jednego przegubu wew. który miał delikatne luzy i teraz dalej mi coś strzela jak puszczam ostrzej sprzęgło ale podejrzewam też poduchę silnika :kwasny: dzisiaj robie zbieżność o ile przejadę przez wieś :doh:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

tak ogladaj te foty na czerwonych alu... ale mnie korci :decayed:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

wiadomo że fotki podciągnięte i na żywo auto nie robi raczej takiego szału ale mnie się w sumie podoba :wink:

ładna pogoda się robi więc ruszą prace. na początek elementy do malowania w garażu już leżą, podkład bazę i klar dzisaj zamawiam więc co się dzieje :naughty:

---------- Post dopisany 14-04-2013 at 23:44 ---------- Poprzedni post napisany 07-04-2013 at 18:10 ----------

wnętrze trochę odmłodniało. wpadła kiera od esy, kratki podświetlane, tylne słupki poliftowe i półka z lampą stopu. jutro walka z przekładką belki i wlatuje setup letni :wink:

pikczers do tego:

1469581.jpeg

Opublikowano

ładne dekory :grin::decayed:

Opublikowano
  • Autor

stare :decayed: już zdążyły wyblaknąć :grin: a chcesz kupić? :naughty::jerk:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To auto z tą felga miażdży! wygląda kozacko :wink: Z takim silnikiem, tylko auto do lansu robić, sam do tego doszedłem :decayed:

Opublikowano

Masz już auto? ja jutro dzwonie pytac w jakim stanie moje:facepalm:, kiedy ruszasz, w piątek,czy w sobotę?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

stary jakie auto... pomalowane ale będę musiał zcieniować sąsiednie elementy bo dramat z dobraniem koloru u mnie... ogarnę to po majovwce :doh: póki co stoi gotowe do złożenia ale nie mam czasu kurfa. dopiero z roboty wróciłem a o 2:00 wyjeżdżam pod poznań i wróce może w nocy z czwartku na piątek :kwasny: jak w piątek będę miał wolne to ogarnę sobie polerkę a jak nie to jak wrócę z roboty i przez całą noc będę walczył :thumbdown:

najwyżej kumpel będzie jechał a ja będę spał po drodze... wszystko mi się tak posrało że dramat :wallbash:

---------- Post dopisany 02-06-2013 at 23:35 ---------- Poprzedni post napisany 22-05-2013 at 21:26 ----------

auto wreszcie trochę ogarnięte. po pomalowaniu poszła szybka korekta przez całą noc bo rano miałem wypad na majóvwkę :kox: wcześniej wpadł jakiś dystans na tył:

1505085.jpeg

1505084.jpeg

dzisiaj dopiero ogarnąłem po części lepiej... odszczyrzyłem po zimie i po malowaniu komorę silnika no i mycie+black hole+3 warstwy blue nattys'a

1505073.jpeg

1505076.jpeg

1505075.jpeg

Za dwa tygodnie wpadnie może mała sesja bo póki co to tyle wyciągniąłem moim starym kalkulatorem :facepalm:

Opublikowano

fajnie tylko moim zdaniem lepiej jak tablica wroci na fabryczne miejsce :wink:

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Ostatni pikczers jak odjeżdża i można zamykać :facepalm::cry:1704600.jpg