konus Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Opublikowano 18 Lipca 2011 Dzięki miszczu Piwo Ci się należy tylko ogarnijcie w końcu tego spota w brzesku
plastuch Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 fele lux Kiedys może się spotkamy na jakims spocie w kielcowie
konus Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Opublikowano 23 Lipca 2011 w sumie to nawet planowałem się wybrać do Ck na któryś weekend brata odwiedzić i szybę wymienić to mógłbym wtedy podlecieć na jakiś spocik felgi dają radę tylko wiecznie zapominam ogarnąć dystansów na tył żeby sukę jeszcze trochę posadzić
rastafaraj87 Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 fela the best też chce taką :gwizdanie:
konus Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Opublikowano 26 Lipca 2011 każdy chce a jak krycha sprzedawał za przysłowiowe piwo to nikt się nie kwapił zresztą te moje też dłuuugi czas wisiały na allegro
slepy Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 A za ile poszły? na allegro wisi teraz komplet z oponami za 1300zł , tyle ze dwie felgi cos obcharatane :gwizdanie:
konus Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Opublikowano 26 Lipca 2011 na allegro wisi teraz komplet z oponami za 1300zł , tyle ze dwie felgi cos obcharatane :gwizdanie: Ale opony do zmiany bo za duże a z uszkodzeniami to w sumie nie ma tragedii A za ile poszły? Krycha pchnął je chyba za 750 czyli w sumie za marny grosz
rastafaraj87 Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 o kurde to rzeczywiście tyle co nic . No szkoda
konus Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Opublikowano 13 Listopada 2011 Żeby nie było że nic się nie dzieje to ostatnio wpadły obrysy, poprawione malowanie przednich lamp i zamiana stopu z przeciwmgielnymi :gwizdanie: Teraz bije się z myślami czy wrzucać -40mm na zimę zamiast gwintu i jak pomalować zimowe alu
Armi Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Świetne są te felgi Chyba ładniejsze niż prosiaki
konus Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Opublikowano 13 Listopada 2011 na wiosnę będą ładniejsze Plan jest taki: garage party, whisky i jedziemy w poler
_Solar_ Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 na wiosnę będą ładniejsze Plan jest taki: garage party, whisky i jedziemy w poler a juz czytajac pierwsze zdanie myslałem ze bedą na handel
konus Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Opublikowano 18 Listopada 2011 Ja to mam szczęście... dzisiaj przed robotą zawiozłem alu zimowe do malowania i godzinę później strzeliła mi opona Założyłem zapas ale jest kozak gleba bo powietrza mało Jutro muszę dwie zimówki włożyć i będzie malował po dwie sztuki póki co A co do łopat to raczej nie sprzedam bo są zbyt wytrzymałe :kox: chyba że ktoś da 3 tys. za spolerowane to sprzedam a sobie kupie nowe też takie
junior_tdi Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Veri najs, Veri najs świetne są te łopaty a w planach tylko swap i ściema szyb? :gwizdanie:
Michał Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 na wiosnę będą ładniejsze Plan jest taki: garage party, whisky i jedziemy w poler a juz czytajac pierwsze zdanie myslałem ze bedą na handel chcesz? :naughty: dobra felga, dobra gleba i nic więcej nie potrzeba
konus Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2011 w planach pchnąć auto do żyda ale wezmę za niego groszę więc raczej swap... no trzeba jeszcze coś ze wnętrzem zrobić dobra felga, dobra gleba i nic więcej nie potrzeba
Iverson Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 co prawda widziany tylko kilka sekund ale rzuca sie w oczy i robi wrażenie , masz coś z wydechem zrobione , bo chyba nawet buczał fajnie
Rekomendowane odpowiedzi