bosmaneq Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 Moje pierwsze audi... miejmy nadzieje, że bedzie sie sprawować jak moje poprzednie auto - megane xDD Audi A4 1.9tdi AWX 131km skrzynia 5 rok 2003 Wyposażenie: - climatronick 2-strefowy - 6x airbag - ABS, ESP i ASR - podłokietnik przód i tył - elektryczne szyby przód, tył korba - elektryczne i podgrzewane lusterka - centralny zamek sterowany z pilota + domykanie i otwieranie szyb z pilota + otwieranie bagażnika - skórzana trójramienna kierownica i ręczny - fotele kubełkowe, podgrzewane, elektrycznie pompowane - skóra alcantara... - gałka zmiany biegów - kuleczka z aluminiową opaską - pakiet oświetlenie - radio CD concert - nagłośnienie Audi Sound System subwoofer + wzmacniacz - halogeny - worek na narty MODY: - odblokowanie pełnego FIS Ogólnie autko chyba stylizowane na s-line...obniżone, alu s-line, pakiet chrom... zaraz na pewno fachowcy się tu wypowiedzą co to za wersja
wrclaguna Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 fajna ta alcantara a o pakiecie S LINE poczytaj tu http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_pakiet_sline_zewnetrzny_i_wewnetrzny-t102380.0.html
bosmaneq Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Opublikowano 12 Maja 2010 dlatego napisałem, że troche stylizowane na s-line a nie wersja s-line...a to różnica... bo moja furka posiada część opcji z tegoż pakietu ale nie wszystkie
Bart-S Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 Jest zawieszenie BE, pakiet oświetlenie, ręczny w skórze i chyba kolorowy FIS jeśli dobrze widzę i mimo, że w/w elementy wchodziły w skład pakietu S-Line to autko nie ma z nim nic wspólnego. Felga którą masz to tzw. "pająk" - 5 ramienna obręcz exclusive. Po wyposażeniu można powiedzieć, że masz pakiet sport (fotele kubełkowe/sportowe z elektryczną regulacją odcinka lędźwiowego, 3-ramienna kiera, zawieszenie komfortowe). Oczywiście nie odbieraj tego źle - absolutnie się nie czepiam. Autko bardzo ładne i zadbane. Mój ulubiony wzór felg w 17" no i alcantara Niech Ci dobrze służy :>
bosmaneq Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Opublikowano 13 Maja 2010 hihi nie odbieram tego źle...chciałem wiedzieć od speców jakie dokładnie mam auto, bym głupot nie gadał :> ale bynajmniej jakiś tam pakiet sport jest jak dla mnie auto się prezentuje ślicznie i oby tak jak mówisz...oby dobrze służyło ps. Bart-S niestety FIS nie jest kolorowy i takie pytanko czy mozna jakos odblokowac kompa by byl kolorowy i pokazywał wszystkie opcje tzn. srednie spalanie, chwilowe itd? ps2. Co byscie polecali mi zrobic by auto wygladalo jeszcze piekniej? Nie jestem fanem jakichs wielkich tuningów, ale kilka lekkich zmian ze smaczkiem bym zrobil np. - kolor podwozia w kolorze nadwozia - w środku pakiet aluminium - o ile się da to pełny kolorowy FIS
Rekomendowane odpowiedzi