drdala Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Witam mam następujący problem w audi a4 2002r posiadam kluczyk do haka ale nie mogę go zdjąć za pomocą tego kluczyka. Obojętnie czy kluczyk jest włożony i przekręcony czy nie włożony wcale to i tak ruch pokrętłem jest taki sam i nic się nie dzieje...może jest jakiś patent o którym ja nie wiem proszę o pomoc. z góry dzięki za odpowiedzi. pzdr
cypek80 Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Mam hak Westfali orginalny w B5 avant i u mnie trzeba odblokować kluczykiem potem przekręcić dźwignie i pociągnąć w bok. Może u Ciebie jest podobnie. P.S. Jak jest zablokowany kluczyk to nie mogę w bok pociągnąć.
drdala Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Opublikowano 15 Maja 2010 poradziłem sobie trzeba na początku przekręcić kluczyk potem odciągnąć pokrętło w bok a później dopiero nim kręcić. noi puknąć ze 2 razy młotkiem z góry w hak:) pzdr
Madbar Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Jak hak jest czysty to nie trzeba zadego mlotka.Wychodzi po przekreceniu.
ra.vi Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 a jak założyc taki hak po meczyłem sie dziś i nici;/
Rosemeyer Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 a jak założyc taki hak po meczyłem sie dziś i nici;/ podobnie - przekrecasz pokretlo, potem je odciagasza az ci sie w pelni zapadka otworzy, wkladasz hak, puszczasz pokretlo i siedzi. pozostaje przekrecic kluczy i koniec.
Rekomendowane odpowiedzi