swilker Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Witam,to moja A4!!!Kilka rzeczy zostało dorzuconych: Zmiany: -xenony -nawigacja -końcowki wydechu i dokładka na tył -kierownica multifunkcyjna -bluetooth -tempomat -alufelgi 18 -lusterka chrom w planach: tylnie lampy LED dokładki w kolor lekki fotochrom zwiększenie mocy :> :> I kilka fotek: A TU JESZCZE ŚRODEK:
Siwy Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Widuje to autko praktycznie codziennie i za kazdym razem zawieszam na nim oko Dokladki w kolor i autko bedzie super
HiRide Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 prosi sie tez o sciagniecie tych obudow lusterek (madafaka chrom style) byle nie fotochrom -szkoda auta tak tjuningowac pozatym fajnie wyglada i dobre v6
laki83 Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 fajna furka...podoba mi sie ...fajne fele też takie zakładam do mojego sedana..też myśle że dokładki w kolor..a co do tych chromowanych obudów lusterek..to mi sie nigdy nie podobały ale dużo ludzi tu na forum to sie napalało na nie jak szczerbaty na suchary a teraz to już feeee...jak ja ludzi nie rozumiem...
Cuber Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 fajna furmanka, zapraszamy na spoty krakowskie
Rekomendowane odpowiedzi