dardit Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Tak jak w temacie. Po odpaleniu zimnego silnika ma problem z obrotami dziś nawet zgasł. Tak jakby miał problem z ssaniem. Dzieje się tak tylko jak jest zimny. Co może być przyczyną proszę o radę. Dodam że Vag krzyczy brak błędów. Zmieniłem niedawno świece na nowe ale nie pomogło.
janSerce Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 było nie raz na ten temat!! http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t17930.0.html;highlight=czujnik%20temperatury+nie+odpala+na+zimnym
dardit Opublikowano 29 Września 2010 Autor Opublikowano 29 Września 2010 Powrócę do tematu - nie bardzo chyba jest to wina czujnika gdyż ja mam 1/2 zbiornika to odpala ok im mniej benzyny tym gorzej, poza tym jak odpalę i się dławi to wystarczy zgasić odpalić ponownie i jest ok. Macie jakiś pomysł??
grzes1150 Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Jeśli jest problem z odpaleniem (tak jak by się zalewał) i po odpaleniu nie może tego paliwa przetrawić i śmierdzi z rury paliwem a po zgaszenieu jak od razu zapalasz i jest ok. to obstawiam przepuszczający paliwo do wężyka nastawnik ciśnienia paliwa w listwie wtryskowej Albo jak to zwykły tzw. brak ssania to może to byś wina czujnika temperatury płynu chłodniczego.
dardit Opublikowano 30 Września 2010 Autor Opublikowano 30 Września 2010 Vag mówi wszystko ok ale jak zaleje paliwa i mam pół zbiornika to jest git i im mniej paliwa tym gorzej .
Rekomendowane odpowiedzi