Malinaa Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Witam Wyskakuje mi błąd czujnika stukowego 4 cylindra więc pytanie czy ma to związek z falującymi obrotami
Rytel Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 falujące obroty to przepustnica, wyczyść i powinno ustąpić
baraka Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 czujnik ktory moze wiele namotac w aucie,ja mam czyszczona przepustnice i dalej jest male falowanie,np w zakresie 900 do 950 obr/min..niby niewielkie ale jest.a poprzez zly odczyt wlasnie z tego czujnika ECU atomatycznie opoznia zaplon co doprowadza do gorszych osiagow samochodu.ostatnio sie dowiedzialem.jednak musze sprubowac wymienic to ustrojstwo
Malinaa Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Opublikowano 23 Maja 2010 czujnik ktory moze wiele namotac w aucie,ja mam czyszczona przepustnice i dalej jest male falowanie,np w zakresie 900 do 950 obr/min..niby niewielkie ale jest.a poprzez zly odczyt wlasnie z tego czujnika ECU atomatycznie opoznia zaplon co doprowadza do gorszych osiagow samochodu.ostatnio sie dowiedzialem.jednak musze sprubowac wymienic to ustrojstwo Jak uporałeś się z czujnikiem to napisz czy nastąpiły jakieś zmiany Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi