Stichy Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 Witam Mam maly dylemat - chcialbym zalozyc u siebie w aucie tempomat i multifunkcje ale moja kiera jest z ubogiej wersji - tylko skora niebieska i musialbym wymienic modul i poduszke z multi ale jak juz mialbym to robic to wolalbym juz cala kiere wymienic na nowa bo moja jest juz troszke przetarta w kilku miejscach i tu pojawia sie problem taki maly - bo chcialbym kolorystyke podtrzymac i miec kiere z nowszej wersji a i znaczek na kierownicy aby byl okragly i w tym przypadku zostaje mi tylko chyba kiera od TT. W ostatecznosci juz bym zrezygnowal z koloru oby tylko znaczek byl okragly i byla multi no i skorka. Co polecacie w tym temacie - czy szukac takiej jak ja mam tylko nowszej z multi
domin79 Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 http://moto.allegro.pl/item1028973705_oryginalna_kierownica_s_line_audi_a4_rok04_08.html podpytaj gościa może ma też z multi
Stichy Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Opublikowano 19 Maja 2010 No ale ona ma znaczek kwadrantny Kolo z klubu ma multi i nowke za podobna cene
Pawlo 2004 Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 A co sie tak uparłeś tego, zeby ramka wokół znaczka była okrągła?? No to pozostaje ci założenie kiery sportowej trójramiennej z B6 ale one z multi funkcją chyba nawet nie wystepowały albo normalna od B6 z prostokątna poduszką. Jest jeszcze opcja załozenia kiery od TT albo R8 ale to już są koszta o 200% większe
Stichy Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Opublikowano 19 Maja 2010 wlasnie znalazlem od a8 - skora w ciemnym granacie i multi tylko ze cena z poduszka musze poszukac uzywki ale w bdb stanie Gdyby ktos slyszal to bede dzwieczny za info
Rekomendowane odpowiedzi